Bordings koder

From Tuesday, October 14, 2014 10:00 AM
to Thursday, October 16, 2014 3:00 PM

Tobias Balle-Petersen

Other

info@opfinderklubben.dk

Øster Søgade 86, 2100 København Ø, Denmark

Introduction to programming for children in 1st to 6th grade at Bordings Friskole (A school).

http://opfinderklubben.dk/

    Primary school
    Basic programming concepts
    python

Nearby upcoming activities:

Dungeons and Dragons online
Sun, Oct 17, 2021 2:00 PM
DUI-LEG og VIRKE i Rødovre har sammen med Boldklubben Rødovre startet initiativet Rødovre Gaming, hvor man gør digitale fællesskaber tilgængelige for alle. Et del element er at tilbyde fællesskabsbyggende arrangementer, hvor man kan være sammen fysisk og online. En af aktiviteterne er spillet Dungeons and Dragons, som bruger rollespil til at bygge børn og unges identitetsforståelse og eventyrlyst. Kom og vær med, arrangementet er for alle.
Spejdere+Arduino+LED=Sjov&læring
Mon, Oct 11, 2021 7:00 PM
Målet med forløbet er at udbrede kendskab til at man med forholdsvis begrænset viden om elektronik og programmering, faktisk kan komme ret langt. Dette vil forhåbentlig stimulerer en lyst til at lære mere. Samt i tillæg at bidrage til at børn og unge får evner og lyst til selv at udvikle programmer, produkter og indhold, i stedet for blot at være passive forbrugere. Målgruppen er medlemmer i aldersgruppen 14-24 år hos Roskilde Gruppe - KFUM-Spejderne i Danmark. Såfremt der er plads til flere deltagere, vil vi inviterer spejdere i relevant alder fra andre spejdergrupper. Dette forløb forventes afholdt som 2 online-begivenheder afholdt med Google Meet. 1) Introduktion og information om hvad der skal downloades, gøres og fremfindes. Instruktion i hvordan de enkelte komponenter samles samt programmering af ESP8266. Opfordring til selv at arbejde videre til næste gang. 2) Opfølgning på deltagernes udfordringer, og online individuel hjælp med at komme i mål. Det specielle ved dette arrangement er, at det ud over læring resulterer i et konkret produkt der efterfølgende forventes at være både funktionelt og attraktivt for målgruppen.
Arduino+LED=Sjov&læring
Thu, Sep 23, 2021 6:30 PM
Målet med forløbet er at udbrede kendskab til at man med forholdsvis begrænset viden om elektronik og programmering, faktisk kan komme ret langt. Dette vil forhåbentlig stimulerer en lyst til at lære mere. Samt i tillæg at bidrage til at børn og unge får evner og lyst til selv at udvikle programmer, produkter og indhold, i stedet for blot at være passive forbrugere. Målgruppen er unge i Roskilde i aldersgruppen 13-18 år, som via Ungdomsklubberne får kendskab til dette arrangement. Dette forløb forventes afholdt som 2 online-begivenheder afholdt med Google Meet. 1) Introduktion og information om hvad der skal downloades, gøres og fremfindes. Instruktion i hvordan de enkelte komponenter samles samt programmering af ESP8266. Opfordring til selv at arbejde videre til næste gang. 2) Opfølgning på deltagernes udfordringer, og online individuel hjælp med at komme i mål. Det specielle ved dette arrangement er, at det ud over læring resulterer i et konkret produkt der efterfølgende forventes at være både funktionelt og attraktivt for målgruppen.