Atelier Caravana cu lilieci

From Wednesday, April 26, 2023 12:00 PM
to Wednesday, April 26, 2023 1:00 PM

Școala Gimnazială Sf. Dumitru, Craiova

Open in-person activity

English

Calea Unirii 162, 200330, Craiova, Dolj, ROU

Elevii clasei a VI-a A vor desfășura o activitate de tehnologie legată de protecția animalelor, mai exact a liliecilor. În cadrul acestei activități, elevii vor realiza o hartă fizică cu elemente desenate sau construite pe care se va deplasa un liliac-robot, mai exact un ozobot. Acest ozobot va fi programat de elevi cu ajutorul codurilor de culoare. Urmând traseul unui liliac adevărat, elevii vor intra în lumea fascinantă a liliecilor și vor descoperi cât de importanți sunt liliecii în viața lor. Activitatea va fi organizată cu sprijinul Caravanei cu Lilieci, o inițiativă organizată de Ana Stamatescu sub umbrela ONG-ului Centrul pentru Cercetarea și Conservarea Liliecilor (lilieci.ro).

http://www.scoalasfdumitru.ro/

    Primary school Secondary school
    Robotics Other Playful coding activities Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Bricolajul, sursa pentru sănătatea mintala
Fri, Oct 20, 2023 8:00 AM
Crearea de obiecte si proiectele de tip „Do It Yourself” sunt activitati ideale, iar ocaziile pot fi diverse, de la sarbatorile de peste an, precum Craciunul, la o zi de nastere ori weekend. Copilul poate profita de ocazie pentru a crea, folosind propriile maini, un cadou, pentru o persoana la alegere. Principalul lucru este ca manipuleaza, exploreaza si invata pe cont propriu, rezultatul final nefiind obiectivul principal.
Космически предприемач
Sun, Oct 1, 2023 8:00 AM

Космически предприемач е събитие, което цели да разшири знанията за възможностите за развитие на бизнес чрез ИТ технологиите в Космоса. 

Descoperim AppInventor
Sun, Oct 15, 2023 8:00 AM
După ce vor învăța câteva noțiuni pentru dezvoltarea aplicațiilor de mobil folosind AppInventor, elevii vor lucra în echipe pentru a dezvolta aplicații pe o temă dată.