to Thursday, October 20, 2022 12:00 AM
11o Γυμνάσιο Ιλίου
Invite-only in-person activity
English
Aetomilitsis & Petroupoleos, 131 23, Ilion, GRC
The students of the partner classes that participate in the eTwinning project CODE RACE @SDGs have the first icebreaking activity. They present themselves and afterwards each student creates an AI project for one of his/her peers, dedicated to his/her presentation
-
Secondary school
-
Data manipulation and visualisation
Art and creativity
Artificial intelligence
Motivation and awareness raising
Longitude: 23.69629
Latitude: 38.03291
Geoposition: 38.03291,23.69629
Nearby upcoming activities:

Computer Gaming and AI
αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών με χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI)

Απόδραση από τον κήπο
Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους επικεφαλής Leading Teachers της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

Δραστηριότητες STEAM για τον κύκλο του νερού
Βασικός στόχος του μαθήματος είναι οι μαθητές/τριες να αξιοποιήσουν πρότερες γνώσεις ρομποτικής για να καθοδηγήσουν το bee bot, δίνοντας κάθε φορά σωστές οδηγίες.
Στην συγκεκριμένη δραστηριότητα πρόκειται να δημιουργήσουμε μία αυτοσχέδια πίστα σε χαρτόνι με σχεδιάσμένα τετράγωνα 15εκ.*15 εκ., για τη διδακτική αξιοποίηση των bee bot της τάξης. Στην πίστα αυτή θα υπάρχουν συγκεκριμένα τετράγωνα με τα σταδιά του κύκλου τον νερού. Σκοπός της δραστηριότητας είναι οι μαθητές/τριες να καθοδηγήσουν σώστα το bee bot, ώστε να περάσει από όλα τα στάδια και να ολοκληρώσει τη διαδρομή.