Let's create a drawing robot!

From Monday, October 4, 2021 9:00 AM
to Friday, October 22, 2021 5:00 PM

Ecole élémentaire Pau Casals

Open in-person activity

French

Rue du Pla Guilhem, 66240, Saint-Estève, Pyrénées-Orientales, Occitanie, FRA

Les robots sont programmés pour dessiner de façon aléatoire.

Ils sont fabriqués à partir de matériaux de récupération.

 

http://Non

    Primary school
    Robotics Unplugged activities Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Treballem amb el Lego MindstormsEV3
Sat, Oct 1, 2022 12:00 AM

amb l´alumnat de primària, fem els tallers de robòtica. Amb l´alumnat de 6è, treballem amb el Lego MindstormsEV3.

És moment d´afrontar i resoldre reptes amb la voluntat de desenvolupar la creativitat, la col- laboració i l´aprenentatge per demà, així com ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nostres alumnes.

Nos divertimos con CODE
Sun, Oct 9, 2022 9:00 AM

Un año más aprovechamos la CodeWeek para introducir el trabajo de robótica y pensamiento computacional a través de code.org

Participan todos los alumnos de primaria desde 1º, dónde conocen la aplicación por primera vez, hasta 6º que ya tienen más dominio.

Se crean los carnets para todo el alumnado y se va trabajando durante el curso e incluso se recomienda como tarea para hacer en casa.

Les encanta y a nosotros nos encanta verlos aprender y disfrutar.

Aprenem a programar amb Botley
Mon, Oct 3, 2022 9:00 AM

L’escola Barceló i Matas de Palafrugell comença de nou les activitats de programació i robòtica educativa al centre coincidint amb la setmana del codi.

Continuem treballant a tots els cursos d’infantil i primària a través de robots educatius i programes senzill d’iniciació a la programació.  I afegim, com cada any des de fa ja uns quants, nous robots per treballar amb el nostre alumnat.

 Aquest curs compten, entre altres novetats, amb els kits de Botley. Un robot per aprendre a programar sense pantalles, que ajuda als alumnes a desenvolupar el pensament crític i la creativitat: creant reptes i cercant solucions, a aprendre conceptes de programació incloent bucles i condicions, i a compartir i col·laborar amb els companys i companyes.