Batterfly

From Sunday, October 11, 2020 9:00 AM
to Sunday, November 20, 2022 9:00 AM

Основно училиште "Јоаким Крчовски"

Open in-person activity

gilievska108@gmail.com

Macedonian

Улица Јоаким Крчовски, 1330, Крива Паланка, Североисточен

Кодирање преку игри

    Primary school
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Забавен урок по програмиране за ученици 1 – 12 клас
Tue, Sep 21, 2021 12:00 AM

Logiscool е създадена през 2014 г. в Унгарияспециално с цел да направи обучението по дигитална грамотност достъпно за ученици на възраст 6-18 години по нов и творчески начин. С иновативна методика на преподаване и франчайз система Logiscool беше първияткойто се появи на пазараДецата учат почти незабележимо за логикатаалгоритмичното мислене и основните принципи на програмирането по време на учебния процескойто дава незабавен успех и постиженияLogiscool присъства в цял свят в 21 държави, със 110+ школи и над 100 000+ ученици започнаха да програмират с нас. 

  

Регистрирайте се в един от нашите безплатни уроци, където учениците могат да пробват нашата уникална платформа и ще могат да направят първата си собствена компютърна игра. За регистрацията, моля, попълнете формата за регистрация на https://www.logiscool.com/bg/apply/sofia.lozenetz/open-days. 

Мисия: програмирай робот!
Sat, Oct 9, 2021 4:30 PM

MindHub is an innovative school of programming for kids and teens Our centers offer programming training for students from 6 to 18 years old! At MindHub, students develop their algorithmic, logical and analytical thinking, while learning the foundations of programming!

„Многообразие“- Разград
Fri, Oct 29, 2021 1:00 PM
. В рамките на 2 часа, момичетата от първи до четвърти клас ще имат възможността да се запознаят отблизо с програмата за създаване на лего истории и герои Lego digital designer, както и езика за програмиране на LEGO-Роботи – LEGOMINDSTORMS. В началото на събитието учениците ще се запознаят с програмата Lego Digital Designer онлайн и ще създадат своята първа лего история от лего блокчета на компютър, а след това във втората част момичетата ще направят програма за робот, който да премине през поле с препятствия. Накрая ще имат възможноста да видят изпълнението на своите програми с помощта на камера, която ще показва робота в реално време. Чрез инициативата по кодиране, момичетата ще придобият първоначални познания по конструиране на виртуални истории и герои от лего блокчета, програмиране, откривайки, че то е нещо забавно, полезно и напълно достъпно и за дами.Допълнителна помощ и безплатно съдържание за сваляне онлайн.