First coding

From Friday, September 18, 2020 7:00 AM
to Friday, October 9, 2020 12:00 AM

St. Marien-Schule

Other

German

Kirschenallee 100, 47443, Moers, Moers-Hochstraß, Nordrhein-Westfalen, DEU

Kinder der 4. Klassen werden im Unterricht erste Programmiererfahrungen mit app.code-it-studio.de machen. Kids of 4th grade will have the chance to make first experiene with programming working in lessons with app.code-it-studio.de.

    Primary school
    Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Gastles programmeren

Mon, May 17, 2021 12:30 PM

Op basisschool De Garve (https://www.bsdegarve.nl/) verzorgt Sandra Legters (https://hetfluoriet.nl/) een aantal gastlessen computational thinking en programmeren voor kinderen van de groepen 5 t/m 8. Tijdens de tweede les van dit schooljaar voor groep 7 gaan de leerlingen in een online Blockly-omgeving diverse puzzels oplossen en leren zij op die manier spelenderwijs een aantal computational thinking vaardigheden.

Gastles programmeren

Mon, May 31, 2021 12:30 PM

Op basisschool De Garve (https://www.bsdegarve.nl/) verzorgt Sandra Legters (https://hetfluoriet.nl/) een aantal gastlessen computational thinking en programmeren voor kinderen van de groepen 5 t/m 8. Tijdens de derde les van dit schooljaar voor groep 7 gaan de leerlingen in een online Blockly-omgeving diverse puzzels oplossen en leren zij op die manier spelenderwijs een aantal computational thinking vaardigheden.

Gastles programmeren

Mon, Jun 7, 2021 12:30 PM

Op basisschool De Garve (https://www.bsdegarve.nl/) verzorgt Sandra Legters (https://hetfluoriet.nl/) een aantal gastlessen computational thinking en programmeren voor kinderen van de groepen 5 t/m 8. Tijdens de vierde les van dit schooljaar voor groep 7 gaan de leerlingen in een online Blockly-omgeving diverse puzzels oplossen en leren zij op die manier spelenderwijs een aantal computational thinking vaardigheden.