Στο Διάστημα με κώδικα...Coding in Space!

From Monday, October 12, 2020 12:00 AM
to Wednesday, October 14, 2020 12:00 AM

Νηπιαγωγείο Λίμνης - Παρασκευή Μιλούλη

Open in-person activity

voulamil@yahoo.gr

Greek

Νηπιαγωγείο Λίμνης, Ποσειδώνος, 340 05, Λίμνη

Οδηγούμε το beebot σε ένα ταξίδι στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, λύνοντας αινίγματα, βρίσκοντας τον πλανήτη και σχεδιάζοντας την διαδρομή. Στα πλαίσια προγράμματος eTwinning συγκεντρώνουμε υλικό με φωτογραφίες, video και διαδρομές από τα συμμετέχοντα σχολεία και δημιουργούμε flip book με οδηγίες. We will program the beebot to a journey among the planets, through riddles and codes.Due to an eTwinning program we will collect photographs, videos and codes fron all schools participating and we wil create a flip book with coding instructions! https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/widget.html?hash=cjlvf3jd1j&fbclid=IwAR2vRu_g14JqNZ1wU9FA9ZDw2HUqi7J_mlORNNWuCMvtMdrK0KmOzAJpJRk

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Robotics

Nearby upcoming activities:

Quiver - Επαυξημένη Πραγματικότητα
Sun, Oct 16, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές χρωματίζουν την εικόνα που τους δίνεται και στη συνέχεια τη βλέπουν να "ζωντανεύει" μέσα από την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Quiver.

Προγραμματίζω με τον Colby
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές προγραμματίζουν το ρομπότ δαπέδου Colby ανάλογα με τις δραστηριότητες που τους έχουν δοθεί π.χ. αφήγηση παραμυθιού, ταξίδι στο διάστημα, ο Αη - Βασίλης μοιράζει τα δώρα κ.α.

Pixel Art - Ανακαλύπτω την έγχρωμη εικόνα πίσω από τον κώδικα
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές ακολουθούν τις οδηγίες του κώδικα που τους δίνεται και προσπαθούν να τον αποκωδικοποιήσουν και να ανακαλύψουν την κρυμμένη έγχρωμη εικόνα!