Programozás, applikáció készítés

From Monday, October 14, 2019 8:00 AM
to Monday, October 14, 2019 9:00 AM

KVPÁI és AMI Móricz Zsigmond Általános Iskolája

Other

6000, Hetényegyháza, Kecskemét, Kecskeméti Járás, Bács-Kiskun, Iskola utca 1, HUN

A gyerekek App-ot készítenek saját okos eszközeikre. Az esemény különlegessége, hogy a Kecskeméti Katona József Gimnázium diákjaitól tanulhatnak a gyerekek programozni.

http://moriczamk.hu

    Primary school
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

FutuREÁL?
Fri, Oct 15, 2021 11:00 AM
Tervezd meg az általad elképzelt jövőt. Jó lesz? Biztonságos? Lesz barátság? Lesznek állatok? Ha igen, milyenek? Képzelet és fantázia - ezek a hívószavak, meg a programozás. Álmodd meg Te is a jövőt! Programunk alatt szabad az alkotás, bármilyen technológiát segítségül hívhatsz, otthon, online dolgozva tudod megmutatni nekünk, hogy milyen jövőt képzelsz el. Cél, hogy a résztvevők minél kreatívabb programozási technikák, applikációk és eszközök segítségével "meséljék el" számunkra, hogy milyen jövőt képzelnek el az emberiségnek 50-100, akár 1000 év múlva. Kik leszünk, majd kiderül! Gyere és játszik velünk, programozzunk együtt!
RoboBFF 2.0
Mon, Oct 11, 2021 9:00 AM
A programnak köszönhetően mind a lányok, mind a fiúk olyan gondolatát el tudjuk hessegetni, miszerint a másik nem jobb vagy rosszabb bizonyos dolgokban. Együtt fognak a résztvevők online platform segítségével dolgozni és nem csak 2 fős csapatban. A cél, hogy a lehető legjobban kihozza magából mindenki a tenni akarását! Lány vagy és azt hiszed nem tudsz programozni? Fogd magad mellé a legjobb fiú BFF-ed és vegyetek részt közösen versenyünkön! Hozzátok el minél több barátotokat! Fiú vagy és szerinted gáz a programozás és egyébként sem értesz hozzá? Vegyed rá a legjobb lány BFF-ed és mutassátok meg a világnak, hogy nem csak BFF-ek vagytok, de a legjobb programozó páros is! Próbáljátok ki tudásotokat nálunk! Jót fogunk mulatni! :) A szabad programozási versenyhez minden szakmai segítséget megadunk, a projekt alatt bármikor kapcsolatba léphettek velünk és fix időpontjaink is lesznek.
Családi deKÓDOLÁS 2.0
Mon, Oct 18, 2021 10:30 AM
Alapítványunk fő célcsoportja a társadalom hátrányos helyzetű résztvevői közül kerül ki elsősorban. Nyolcadik éve dolgozunk, munkálkodunk egy jobb, egészségesebb társadalom érdekében. Emellett kapcsolatot ápolunk iskolákkal is, illetve hasonló profilú civil szervezetekkel. Programunk kimondottak a közösség által támasztott igényekre épül, hiszen sok fiataltól hallani azt, hogy nem értik a szülőkkel vagy tanárokkal a közös nyelvet. Éppen ezért tervezzük programunkat azért, hogy a programozással közelebb hozzuk őket. Több alkalomra tervezett online non-formális workhsopokkal a generációk közötti szakadékot a programozás által csökkenteni szeretnénk. Ahhoz, hogy mindez vonzó legyen, egy kis meglepetéssel is készülünk :) Hatása hosszútávú, amennyiben sikeres a program, akkor szívesen folytatjuk tovább, hiszen hisszük azt, hogy a programozás mindenkié. Biztosak vagyunk abban, hogy sok érdeklődő család számára tudunk hasznos programot szervezni most és a jövőben is egyaránt.