Programozás a Fáyban

From Friday, October 18, 2019 8:00 AM
to Friday, October 18, 2019 1:30 PM

Fáy András Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola

Invite-only in-person activity

fayparad@fayparad.hu

Kossuth Lajos út, Parád, Hungary

Az iskola tanulói körében szeretnénk népszerűsíteni a programozást a következő, korosztályonként változó foglalkozásokkal: 1-3. évfolyam CodyRoby 4-6. évfolyam Problémamegoldás Lego robotokkal 7-8. évfolyam Mobil applikáció készítés Közben játékos programozási tevékenységek minden korosztálynak.

    Primary school
    Mobile app development Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Programujme spolu
Sun, Oct 23, 2022 8:00 AM

V rámci projektu zrealizujeme štyri rôzne aktivity pre rôzne vekové skupiny žiakov. Aktivity budú zamerané na základy programovania, prácu s jednoduchými programovacími zariadeniami BEETBOT a MICROBIT.

A jövő városa szakkör 5-8. osztályos gyerekeknek
Thu, Oct 6, 2022 3:30 PM

A Jövő városa egy olyan hely, ahol a foglalkozás résztvevői el tudnák képzelni az életüket a jövőben. Egy okos város lekicsinyített mása, melynek arculata a gyerekek képzelete és ötletei szerint formálódik. A szakkör egyben egy társadalmi kísérlet is, mivel olyan kérdéseket is körbejárunk, mint a városok problémái a jelenben és a jövőben, az irányíthatóságuk vagy a fenntarthatóság, a megújuló energia témaköre. A résztvevők olyan technológiákat használnak fel a városmodell és a kapcsolódó tárgyak létrehozásához, amiket szerintük a saját életük során is használni fognak a jövőben.

A szakkörre 5-8. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! 

A szakkörön való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött.

A szakkör október 6-tól minden csütörtökön 15:30-17:00 óráig kerül megtartásra, kivéve az iskolai szünetekben.

Unplugged kódolás fejlesztő lehetőségei
Mon, Oct 17, 2022 8:30 AM

Az unplugged kódolás lehetőségeinek feltérképezése gyógypedagógus hallgatókkal mozágssal, tárgymozgatással, bináris kódokkal, pixelekkel és társasjátékokkal.