World we want 2

From Friday, October 12, 2018 12:00 AM
to Friday, October 19, 2018 12:00 AM

Elektrotehnička škola "Nikola Tesla"

Other

Maksima Gorkog 7, Pančevo, Србија

Activities related to the work on the etwinning project World we want 2 within the framework of the code week and cultural heritage. Students will code within the Cospace and create interactive presentations for others and at the same time introduce themselves and their cultural heritage.

http://etsntesla.edu.rs

    High school students
    Visual/Block programming Game design Augmented reality

Nearby upcoming activities:

Programiramo pomoću Bee bot simulatora

Thu, Oct 1, 2020 12:00 AM

Na sajtu UčenIQ je postavljeno nekoliko zanimljivih onlajn igrica, a za decu je najpraktičnije i najpristupačnija simulacija kretanja robota Bee bota. Do igrice se dolazi kada se u izborniku izabere: programi za decu , zatim Od crtanja do programiranja, a onda u Edukativnim igricama za decu izaberete Bee bot simulator.

Razigrane pčelice/ Playful bees

Tue, Oct 6, 2020 8:30 AM

U učionici ćemo učiti plesnu koreografiju pomoću brojeva i njihovog rasporeda. Svakom broju dajemo jedan pokret i izvodimo ga kada neko izgovori tak broj. Primenjivo je i u nastavi fizičkog i u nastavi muzičkog.

Razigrane onlajn pčelice/ Playful online bees

Tue, Oct 6, 2020 8:30 AM

Učenici će pomoću Googl učionice doboti linkove zanimljive aktivnosti sa sajta code.org u kojoj treba da isprograamiraju animirani lik da igra uz neku muziku. https://studio.code.org/s/dance-2019/stage/1/puzzle/1