Unity workshop


Organized by:

CodeWeek Montenegro

Happening at:
Mtel Digitalna Fabrika, Vuka Karadžića, Podgorica, Montenegro

From Tuesday 23rd of October 2018 at 18:00 to Monday 26th of November 2018 at 20:00

Description:

CodeWeek Montenegro is organizing a programming workshop during which high school students will get the opportunity to make a video game and familiarize themselves with C# and Unity engine.

More information:

http://codeweek.me

This event is for:
  • High school students
Main themes:
  • Software development
  • Game design
Tags:
Share the event:
October 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    


Nearby upcoming events:

-Algoritamski nacin razmisljanja. - Programiranje - Priprema timova za takmicenje u robotici (Kosovo Makers League) - Creativne radionice sa Arduino komponentama.
Start: Oct 21, 2018
Ne kete projekt jane grupuar punimet e mesuesve dhe te nxenesve pergjate nje viti shkollor nje ndihme e vecante dha drejtoresha e shkolles se bashku me stafin pedagogjik,qendra Edu-Act Albania. Veprimtarite:Historiku i shkolles,sherbimi psiko-social. Bashkepunimi me vullnetaret e "Korposit te Paqes" Panairi i gatimeve (Dita e veres) Mbledhja e ndihmave per familjet ne nevoje Keto projekte (aktivitete) zhvillohen pergjate nje viti shkollor dhe ne si shkolle krijuam revisten gjimnazisti me nismen e mesueses se TIK ku permblodhem punimet me te perzgjedhura.
Start: Oct 18, 2018
shkolle e mesme e bashkuar
Start: Sep 17, 2018
For the next EU Code Week, our school is planning activities in a virtual classroom for Python programming.
Start: Oct 13, 2019