TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOD HAFTASI ETKİNLİKLERİ

From Saturday, October 5, 2024 7:00 AM
to Tuesday, October 22, 2024 11:30 PM

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Open in-person activity

Turkish

Trabzon, Ortahisar, Trabzon, TUR

Trabzon İlinde Codeweek Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirilecektir.

http://trabzon.meb.gov.tr

    Primary school Secondary school Teachers
    Basic programming concepts Web development Mobile app development Software development Data manipulation and visualisation Robotics Hardware Unplugged activities Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming Game design Internet of things and wearable computing 3D printing Augmented reality Artificial intelligence Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Kodlama İle Tanışıyorum
Fri, May 17, 2024 11:00 AM

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri ile birlikte, KodlaBüyü web sitesi üzerinden kodlama etkinlikleri yapılacaktır. 5. sınıfa giden öğrencilerimiz daha önceki eğitim-öğretim dönemlerinde kodlama ile tanışmadıkları için onlara yönelik bir tanıtım etkinliği düzenlemiş olacağız.

Kendi Oyunumu Tasarlıyorum
Fri, May 17, 2024 11:00 AM

Blok tabanlı kodlama uygulamaları kullanarak okulumuz 6. sınıfları kendi oyunlarını tasarlayacaklar. Tasarladıkları oyunları öğretmen ve okulumuzun diğer öğrencilerine sergileyip, arasında en çok beğenileni belirleyeceğiz. 

3 Boyutlu Tasarım
Fri, May 17, 2024 11:00 AM

Öğrencilerimizin tasarladıkları Cumhuriyetimizin 100. yılı temalı materyaller sergilenecektir. Aynı zamanda 3 boyutlu yazıcı ile üretim yapılarak, öğrencilerimizin 3 boyutlu yazıcının çalışma prensibini görmeleri sağlanacaktır.