Spievajme so Scratchom - budúci učitelia

From Tuesday, October 11, 2022 12:00 AM
to Sunday, October 23, 2022 12:00 AM

UKF v Nitre

Open online activity

Slovak

online

Podujatie je určené pre budúcich učiteľov informatiky - študentov učiteľstva na UKF v Nitre. Cieľom je vytvoriť a na Scratch cloude publikovať zbierku hudobných projektov naprogramovaných v Scratchi. Budúci učitelia majú svoje hudobné projekty publikovať na Scratch cloude v štúdiu Spievajme so Scratchom https://scratch.mit.edu/studios/32202418

Cieľom podujatia je zlepšiť či prehĺbiť pozitívne postoje budúcich učiteľov informatiky k programovaniu ako k prostriedku na vyjadrenie vlastných myšlienok a vytvorenie užitočných produktov, rozvíjať vedomosti a zručnosti v práci s multimédiami (tvorba a spracovanie zvuku) a programátorské zručnosti, rozvíjať tvorivosť.

Podujatie je súčasťou podujatia https://codeweek.eu/view/471274/spievajme-so-scratchom.

 

    Higher Education Teachers
    Art and creativity Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.