Quiver - Επαυξημένη Πραγματικότητα

From Sunday, October 16, 2022 12:00 AM
to Friday, December 23, 2022 12:00 AM

Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου

Open in-person activity

Greek

Αφράτι, 34100

Οι μαθητές χρωματίζουν την εικόνα που τους δίνεται και στη συνέχεια τη βλέπουν να "ζωντανεύει" μέσα από την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Quiver.

    Primary school
    Augmented reality

Nearby upcoming activities:

Save the Bees_The bee bot dance
Mon, Apr 1, 2024 12:00 PM

Στο ευρωπα:iκό eTwinning "Eco Team", έργο στο οποίο συμμετέχουμε  ένα από τα «οικολογικά αφιερώματα» του έργου αφορά δραστηριότητες σχετικές με την ζωή και διάσωση της μέλισσας.

Τα παιδιά και οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν πίστα ρομποτική και να προγραμματίσουν το ρομποτάκι beebot να "χορέψει" τον χορό της μέλισσας.

Mε τις δράσεις μας συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας την Δευτέρα, 20 Μαΐου -World Bee Day 2024.

In the European eTwinning "Eco Team", a project in which we participate, one of the "ecological tributes" of the project concerns activities related to the life and rescue of the bee.

Kids and teams are challenged to create a robotics track and program the beebot robot to "dance" the bee dance.

https://padlet.com/32onipthess/the-bee-dance_bee-bot_europe-code-week-rczlbn75jp7lpajb

 

Spring has come!
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης οι μαθητές μας θα κάνουν επανάληψη στη διαδοχή των αριθμών (1-10) με τη βοήθεια 10 αριθμολουλουδιών. Στο πλέγμα της Beebot τοποθετούμε 10 λουλούδια που στο καθένα αναγράφεται διαφορετικός αριθμός. Η Beebot θα πρέπει να περάσει με τη σειρά από όλα τα αριθμολουλούδια μας ξεκινώντας από το λουλούδι με τον αριθμό 1 και τερματίζοντας στο λουλούδι με τον αριθμό 10.

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.