Aprenem a programar amb Botley

From Monday, October 3, 2022 9:00 AM
to Thursday, June 1, 2023 5:00 PM

Escola Josep Barceló i Matas

Invite-only in-person activity

Spanish

CEIP - Barceló i Matas, Palafrugell, Spain

L’escola Barceló i Matas de Palafrugell comença de nou les activitats de programació i robòtica educativa al centre coincidint amb la setmana del codi.

Continuem treballant a tots els cursos d’infantil i primària a través de robots educatius i programes senzill d’iniciació a la programació.  I afegim, com cada any des de fa ja uns quants, nous robots per treballar amb el nostre alumnat.

 Aquest curs compten, entre altres novetats, amb els kits de Botley. Un robot per aprendre a programar sense pantalles, que ajuda als alumnes a desenvolupar el pensament crític i la creativitat: creant reptes i cercant solucions, a aprendre conceptes de programació incloent bucles i condicions, i a compartir i col·laborar amb els companys i companyes.

http://barceloimatas.cat

    Primary school
    Robotics Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

L'hora del Code
Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM
Els nens i nenes de P5 s'inicien a les activitats de robòtica fent el Curs A de Learn Code.
Nos divertimos con CODE
Sun, Oct 9, 2022 9:00 AM

Un año más aprovechamos la CodeWeek para introducir el trabajo de robótica y pensamiento computacional a través de code.org

Participan todos los alumnos de primaria desde 1º, dónde conocen la aplicación por primera vez, hasta 6º que ya tienen más dominio.

Se crean los carnets para todo el alumnado y se va trabajando durante el curso e incluso se recomienda como tarea para hacer en casa.

Les encanta y a nosotros nos encanta verlos aprender y disfrutar.

Fem una App
Wed, Sep 7, 2022 8:00 AM

Programem una app per donar solució a la nostra necessitat.