4ο Δημοτικό Ναυπλίου - Προγραμματίζουμε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα

From Monday, October 10, 2022 12:00 AM
to Friday, October 21, 2022 12:00 AM

4o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου - Κωνσταντινίδου Νίκη

Open in-person activity

Greek

Νάιλς, 211 00, Ναύπλιο

Ε-Στ Τάξη Δημοτικού: Δημιουργούμε στο scratch κινούμενα γράμματα! Οι μαθητές θα δημιουργήσουν ένα κινούμενο μήνυμα ή μπορεί να είναι το όνομά τους, ένας χαιρετισμός από τον τόπο τους με το πρόγραμμα scratch.

Γ-Δ Τάξη Δημοτικού: Προγραμματίζω με το kids first coding. Το robot κινείται πάνω στην πίστα της ανακύκλωσης χρησιμοποιώντας τα βελάκια και  οι μαθητές συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά.  Κερδίζει η ομάδα που έχει μαζέψει τα περισσσότερα ανακυκλώσιμα υλικά 

Α-Β Τάξη Δημοτικού: Προγραμματίζω χορεύοντας. Μέσα από απλές εντολές που είναι εκτυπωμένες στο χαρτί, οι μαθητές προγραμματίζουν τους συμμαθητές τους για να χορέψουμε όλοι μαζί και να μάθουμε την αξία του προγραμματισμού.

    Primary school
    Basic programming concepts Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
Wed, Apr 10, 2024 8:30 PM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

 

Easter Egg Coding / Coding de Paște.
Thu, Apr 25, 2024 1:00 PM

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν πασχαλινά αυγά με βάση τα χρώματα, προσδιορίζοντας πρώτα το χρώμα του κάθε αριθμού που δίνονται σε κάθε φύλλο εργασίας.

Earth day Coding
Mon, Apr 22, 2024 1:00 PM

Let's celebrate together Earth Day! Simple coding activity. Coloring by number.