A programar! (taller de robótica)

From Tuesday, October 4, 2022 9:00 AM
to Friday, June 16, 2023 4:30 PM

Escola 25 de setembre

Open in-person activity

Spanish

Carrer Marconi 12, 08191, Rubí, Barcelona, Catalunya, ESP

Desde P5 hasta 6° de primaria hacemos talleres de robótica para trabajar el pensamiento computacional y acercar a nuestro alumnado al mundo de la programación. 

Usamos diferentes recursos, gradados en función del nivell del grupo y adaptándonos a las aptitudes de los alumnos.

    Pre-primary education Primary school
    Robotics

Nearby upcoming activities:

Robotica Can Llong
Sun, Sep 25, 2022 9:00 AM

Durant el curs escolar 22-23 els alumnes de l'Escola de Can Llong, des d'EI-3 fins a sisè de Primària, realitzen setmanalment una sessió de Robòtica Educativa inclosa en la Programació d'Aula i relacionada amb les Competencies Específiques treballades.

De forma graduada i seqüenciada tenim com a objectiu del Projecte formar als nostres alumnes des de l'inici de la seva escolaritat en el Pensament Computacional i la introducció a codificació bàsica com a suport competencial per a l'aprenentatge de les STEAM com a eines i recursos en els procesos de formulació de problemes, lògica i abstracció.

Les propostes de materials canvien trimestralment entre un ampli ventall d'ofertes: des de les Beebot i Bluebot, passant per Makey Makey, CODE, Scratch, Lego... fins arribar a Makeblock, VR, Micro:bit, disseny i impressió 3D... entre molts altres recursos.

Coneixem el robot mBot
Sun, Sep 10, 2023 12:00 AM

Mitjançant una sèrie d'exercicis pràctics, anirem coneixent els components i sensors bàsics que utilitza la robòtica educativa per a resoldre problemes, al mateix temps aprendrem estructures de programació bàsiques.

Astro Pi Mission Zero
Mon, Oct 9, 2023 12:00 AM

We will joint the Mission Zero from ESA, coding a Raspberry Pi from our computers, sending a Message to the ISS, a really good and fun experience for youngsters learning Python basics.