Programozzunk hatékonyan!

From Saturday, October 7, 2017 5:15 PM
to Saturday, October 7, 2017 6:00 PM

Kaczur Sándor

Other

kaczur@gdf.hu

Budapest, Fejér Lipót u. 70, 1119 Magyarország

Áttekintjük a programozás hatékonysági szempontjait és Java nyelvű példaprogramok elemzésével ki is próbáljuk frissen szerzett ismereteinket.

http://www.gdf.hu/

    High school students Graduate students
    Basic programming concepts
    Java programozás Gábor Dénes Főiskola hatékonyság

Nearby upcoming activities:

KucKódolás

Fri, Nov 27, 2020 4:00 PM

Robotépítés, ismerkedés a blokkprogramozással, játék a padlórobottal, kódfejtés. Szeretettel várjuk a gyerekeket és a szülőket!

Robotické dni

Thu, Oct 1, 2020 7:00 AM

Počas Robotických dní môže školu navštíviť skupina max. 15 študentov z inej školy pod vedením svojho učiteľa a v 90-minútovom bloku sa môže učiť programovať robotov mBot Explorer a mBot Ranger v jazyku mBlock. Nie sú potrebné žiadne znalosti programovania. Aktivita je vhodná pre deti od 12 rokov.

Kódolás az online térben

Sun, Oct 25, 2020 2:30 PM

Diákjaink oktatása ismét az online térben folytatódik. Október 26-tól decemberig. A technika és informatika óránkat is megtartjuk az online térben. Tanulási útvonalakta használunk a blokkalapú programozás elsajátításához. Microkontrellerk kollaboratív programozásával is foglalkozunk. Az érdeklődő diákok ezidő alatt kölcsönkapott microbiteket használhatnak otthonaikban Kollaboratív 3D tervezésre is sor kerül. Ismét megpróbáljuk a távnyomtatás 3D nyomtatónkon. És további kisebb projektek is megvalósítunk. Az egyes online alkalmainkon más iskolák diákjai is részt vehetnek. Jelentkezni a digitalisfabrikalas@gmail címen, vagy egy később megadott űrlap kitöltésével tudnak.