Ora e kodimit

Organized by:

Shkolla "Foto Puka"

Happening at:

Lushnjë, Rrethi i Lushnjës, Fier, ALB

From Wednesday, December 11, 2019 8:30 AM
to Wednesday, December 11, 2019 12:00 PM

Description:

Ora e kodimit

This activity is for:

  • Elementary school students

Main themes:

  • Basic programming concepts
  • Unplugged activities
  • Playful coding activities

Tags:

  • AL-HOXHA-100

Share the activity:

December 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Nearby upcoming activities:

Modelimi i shkronjave

Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM

Ky aktivitet bazohet në modelimin e shkronjave me materiale të ndryshme.Ka për qëllim rritjen e aftësive krijuese te nxënësit e klasës së parë,zbatimin e njohurive të marra fitimin e shkathtësive.Rezulati i pritur është realizimi i "Librit tim të parë"

PROGRAMOJ PER TE JETUAR.

Wed, Sep 4, 2019 9:00 AM

Jam mesuese matematike dhe informatike. Me pelqen shkenca dhe teknologjia.Mendoj se nxenesve te mi une ju orgonizoj ore te bukura digjitale. Deshira ime eshte qe ne te ardhmen te jene kreativ. Oret e kodimit jane risi per nxenesit e mi. Do te programojme e do perdorim microbitin per te eleminuar thatesiren e lageshtiren tepert te bimet.

Coding and Micro: bits

Thu, Oct 10, 2019 9:30 AM

This project is being developed within the framework of the "21st Century Schools" program. Students in grades 6-8 will receive basic programming knowledge using Micro: bits and practicing on their Code.org accounts online. https://studio.code.org/sections/JBKVFV The project started in October as part of the European Coding Week and will continue throughout the 2019-2020 school year. Each week students gather and discuss the progress of the project phases. They are organized in groups and are trying to deliver their final product such as: Measuring humidity in school environments and in flower pots. The outputs of the project will be presented in turn by the participating learners.