Constructor pentru o zi

From Wednesday, October 16, 2019 9:00 AM
to Wednesday, October 16, 2019 11:00 AM

COLEGIUL NATIONAL CONSTANTIN CANTACUZINO

Open online activity

Strada George Cair, Târgoviște, Dâmbovița, ROU

Elevii mei vor derula o activitate integrata, antrenanta, bazata pe domeniul STEM. Vor realiza la ora de matematica o traiectorie codata pentru racheta construita la ora de arte. Totul va fi pus ,, in miscare" la ora de comunicare unde personajele textului literar vor calatori in Univers, descriindu-ne tot ceea ce vad.

    Elementary school students
    Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Stories made in Scratch on the topic "MY EUROPEAN DREAM"

Sat, Oct 10, 2020 8:00 AM

In this activity, students will learn to make up stories using Scratch. They will bring to life characters created by them and will use sets or scenes depending on the moment of the story so that each student will tell his story in accordance with the proposed theme.

Ne jucăm, învățăm !

Tue, Nov 10, 2020 9:30 AM

Elevii vor lucra în grupuri mici. Ei vor folosi APLICAȚIA CANVA ca instrument digital pentru a crea cărți poștale, vor salva mini-proiectele realizate și le vor prezenta celorlalți colegi din clasă. Învățătorul itinerant va oferi instrucțiuni, va monitoriza elevii cu CES și va oferi asistență atunci când este necesar, deoarece gradul lor de familiarizare cu mediul digital este redus. Elevii își vor dezvolta gândirea își vor exersa abilitățile de colaborare și comunicare. Atelierul va fi susținut de învățătoar itinerant , iar partenerii implicați în organizarea evenimentului vor fi părinții elevilor.

Prietenul virtual

Fri, Oct 16, 2020 8:00 AM

Activitatea de colorare după un cod al culorilor este o activitate amuzantă și atractivă care le dă copiilor oportunitatea de a descoperi personaje îndrăgite din filmele de desene animate sau din jocurile video. Elevii vor identifica etapele de realizare a unui video în aplicația ChatterPix, pe baza instrucțiunilor primite. Vom folosi aplicatia ChatterPix la AVAP pe un desen la alegere, pe acele desene realizate prin intermediul codurilor, dar si la comunicare în limba romana pentru a da viata eroilor realizați in aceasta saptamana. Astfel, elevii vor avea ocazia să coopereze, dar și să concureze.