Python

From Sunday, October 13, 2019 8:00 AM
to Saturday, October 19, 2019 11:30 PM

SŠ fra Andrije Kačića Miošića

Other

Breljanska ulica 3, Makarska, Hrvatska

For the next EU Code Week, our school is planning activities in a virtual classroom for Python programming.

    Secondary school
    Basic programming concepts Software development Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

IT GIRLS
Sun, Jan 7, 2024 8:00 AM

IT GIRLS je školska sekcija koja svakog petka od 13:15 do 14:00 ima aktivnosti u Osnovnoj školi Kiseljak. Aktivnosti se temelje na izradi različitih projektata uz pomoć ARDUINO opreme od same skice, dizajna, hardvera pa do softvera projekta.

 

Sekcija je dio IT GIRLS inicijative i namjenjena je djevojčicama ali je pohađaju i dječaci. Ideja je da se što više djevojčica uključi u svijet programiranja i kodiranja.

Koordinatna grafika u programskom jeziku Python
Wed, Apr 24, 2024 1:00 PM

Učenici sedmih razreda su i ove školske godine nastavili s upoznavanjem novih naredbi u programskom jeziku python. Ovaj su to put naredbe za rad s grafičkim sučeljem programskog jezika, gdje su naredbama za pomicanje kornjače u točno određenu točku crtali likove iz crtića, homera simpsona i njegove obitelji, kermita, ptičicu tweety,...

Baš je IN biti GREEN, 17 ciljeva održivog razvoja (agroturistički tehničari)
Sat, Oct 7, 2023 12:00 AM

U sklopu eTwinning projekta: Baš je In biti Green održat će se mnoge aktivnosti o dekodiranju 17 ciljeva održivog razvoja te će se o jednome cilju podrobnije izvijestiti na prikladan način. Pomoću digitalnog alata Genilly dekodirat će se interaktivna slika, slagalica.