Introducere în securitatea aplicațiilor web

From Saturday, October 22, 2016 11:00 AM
to Saturday, October 22, 2016 11:00 AM

AgileHub

Other

contact@agilehub.ro

Strada Apullum 3, Brașov 500096, România

Dinamica afacerilor IT privilegiază prea des cantitatea de funcționalități livrate față de securitatea datelor. Aceasta este o realitate cu care programatorii se confruntă deja. Din discuțiile pe care le avem în comunitate, observăm că nici programatorii nu mai știu exact ce ar putea face să prevină expunerea unor vulnerabilități atunci când livrează noi funcționalități. La AgileHub, credem că securitatea este acea disciplină care ar trebui să preocupe pe toată lumea și ne bucurăm să vă invităm la un atelier introductiv despre securitatea web. Pentru mai multe detalii: http://agilehub.ro/atelier-gratuit-de-introducere-in-securitatea-aplicatiilor-web/ Înscrieri: http://agilehub.ro/evenimente/inscrieri-la-primii-pasi-in-securitatea-web/

    Employed adults
    Other
    security

Nearby upcoming activities:

The Village of Our Dreams

Mon, Sep 14, 2020 12:00 PM

Eveniment online de programare și creare a unui site, în care vor fi implicate 10 țări partenere ale unui proiect etwinning.

Programăm și ne jucăm!

Tue, Oct 13, 2020 2:00 PM

Evenimentul se va desfășura pe platforma Cisco Webex, unde 20 elevi din clasa a IV-a, mediul rural, vor crea un Site cu câteva joculețe în Scratch, adecvate copiilor de vârstă școlară mică. Elevele activează în cadrul atelierului Coder Dojo Valea Doftanei și sunt familiarizate cu programarea în Scratch. Obiectivul principal este să învețe să facă un Site pentru prezentarea produselor. Beneficiarii sunt copiii care intră în clasa pregătitoare, dar și cei care activează în cadrul atelierului Coder Dojo. Pe parcursul celor două ore ne propunem să avem alături cel puțin un părinte al elevelor, pentru a conștientiza importanța programării în viața fetelor și pentru a testa produsele create de acestea. Ulterior părinții vor completa un chestionar online în Google Forms, pentru obținerea feed-back-ului. Facilitatori – cadrul didactic și profesorul de informatică Pentru testarea produselor existente pe Site, beneficiarii vor folosi platforma Cisco Webex, apoi vor accesa linkurile care conduc către joculețe. Ne așteptăm ca acest eveniment să deschidă calea celor mici spre codare și părinții să- și suțină și îndrume copiii către programare.

Where OZO is going?

Mon, Oct 12, 2020 10:00 AM

Children will learn to program the OZOBOT Bit robot and make a game for OZO in Scratch.