to Friday, October 12, 2018 1:30 PM
EGO Coding
Other
Ertuğrul Gazi Mahallesi, Ercan Görür İöo, Okul Sokak, Pendik/İstanbul, Türkiye
Hayatımızın her alanında kullandığımız teknolojide kodlamanın önemi giderek artmaktadır. Üretken olabilmek için kodlamanın küçük yaşlardan itibaren eğitim programlarında yer alması gerekmektedir. Kodlamanın önemini öğrencilerimize kavratmak için okulumuzun anaokulu öğrencilerine code.org sitesinden uygulamalar yaptıracağız. İlkokul kademesinden seçilen gruplar için yine code.org sitesi ve scratch programı kullanarak etkinlikler düzenleyeceğiz. Ortaokul kademesinden seçilen öğrencilerimize beetleblocks ve scratch programı kullanarak kodlama etkinlikleri yapacağız.
-
Pre-primary education
Primary school
-
Basic programming concepts
Mobile app development
Robotics
Visual/Block programming
3D printing
Longitude: 29.265314
Latitude: 40.919708
Geoposition: 40.9197083,29.26531399999999
Nearby upcoming activities:

ŞÜAKİ KODLAMA ÖĞRENİYOR
İLKÖĞRETİM 1.2.3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KODLAMA ÇALIŞMALARI YAPACAKLAR.

Tombala ile okuyorum
öğrendiğimiz harflerle kelimeler oluşturuldu ve tombalaya karışık olarak yerleştirildi.ogretmen hangi kelimeyi tombala poşetinden çekiyorsa çocuklar onu bulup sonra da tombalada yerini bulup kapatıyorlar.

Are you ready ?Let's code
Kodlama hakkında bilgi edineceğiz. Çocuklar mekansal yönelim, sıralama ve mantıksal düşünme gibi temel kodlama kavramlarını keşfedecekler. Kodlama eğlenceli bir aktivitedir. Hazır mısınız? Hadi kodlayalım.