Ochutnávka programování pro školáky / Taste coding!

From Thursday, October 18, 2018 8:30 AM
to Friday, October 19, 2018 12:00 PM

EURid, správce národní domény nejvyšší úrovně .eu a .ею (www.eurid.eu) / EURid, the registry manager of the .eu and .ею country code top-level domains (www.eurid.eu)

Other

codeweek@eurid.eu

Technická 2710/6, 160 00 Praha 6-Dejvice, Czechia

EURid se zapojí již třetím rokem do iniciativy EU CodeWeek. Letos proběhnou během dvou dní workshopy pro děti prvního i druhého stupně základních škol, během kterých se budou mít možnost seznámit se základy algoritmizace a programování. Na výběr bude multimediální programovací nástroj Baltík, SketchUp nebo workshop s roboty Lego MINDSTORMS. Akce se uskuteční v atraktivních prostorách Národní technické knihovny v Praze v Dejvicích. Workshopy povedou zkušení lektoři z TIB, z.s. EURid will be participating in this year’s EU CodeWeek for the third year running, hosting workshops with the goal of teaching basic programming skills to children in the 4th/5th and 6th/7th grade. The classes will be able to choose the multimedia programming tools called Baltie, SketchUp or discover the universe of Lego MINDSTORMS robots. It will take place on the attractive premises of the National Library of Technology in Prague – Dejvice. The workshops will be run by experienced tutors from TIB, z.s.

https://eurid.eu/

    Primary school
    Basic programming concepts Robotics Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Lekcje programowania - Misje Scottiego
Fri, Oct 6, 2023 12:30 PM

Na zajęciach pozalekcyjnych z programowania, najmłodsi uczniowie pomagają Scottiemu wykonać jego misje. Na każdym etapie postępowania poznają kolejne polecenia w programowaniu blokowym.

Antolin
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schüler beantworten Fragen zu gelesenen Büchern und erhalten dafür Punkte
Buchklub Online Lesungen
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schülerinnnen und Schüler nehmen mehrmals pro Schuljahr im Klassenverband an Online Autorenlesungen des Buchklub teil.