Huch — Der Kaktus spricht!

From Thursday, October 20, 2016 10:00 AM
to Thursday, October 20, 2016 5:00 PM

Labor "Creative Space for Technical Innovations", Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hamburg (HAW)

Other

csti@haw-hamburg.de

Steindamm 94, 20099 Hamburg, Germany

Wir zeigen Dir, wie Du einen Kaktus zum Sprechen bringen kannst! Bei uns lernst Du spielerisch die Programmierung eines Kleincomputers "Arduino" kennen und das Basteln mit elektronischen Bauteilen. Workshopleitung: Jessica Broscheit & André Jeworutzki Alter: ab 10+ Jahre Vorkenntnisse nötig: Nein. Achtung// Der Workshop ist ausgebucht.

    Primary school Secondary school
    Basic programming concepts Playful coding activities
    arduino Calm Technology Critical Making Design Fiction Smart Objects

Nearby upcoming activities:

De største hack starter med de mindste fejl

Wed, Mar 17, 2021 1:00 PM

It-sikkerhed bør være i højsæde i alle virksomheder, men det er et kompliceret emne, som det kan være svært at få greb om - især i mindre organisationer. På webinaret De største hack starter med de mindste fejl som finder sted onsdag den 17/3 kl. 13.00-14.00 bliver du klogere på, hvordan it-sikkerhed kan gøres mindre komplekst, og hvordan medarbejdere kan blive til ansvarlige, aktive medspillere i arbejdet med it-sikkerheden. Lars Blomgaard fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) afholder webinaret og vil blandt andet introducere mange af de småting, man kan overse i sit arbejde med it-sikkerhed og også tale om udfordringerne med at bruge cloud-tjenester. Lars giver også gode råd til hvordan virksomheden kan beskytte sit omdømme på nettet. Sidst i webinaret giver Lars Blomgaard praktiske eksempler på, hvilke værktøjer man kan bruge til at højne it-sikkerheden og teste, om ens egen it-sikkerhed er på plads.

Softwareudvikling fra testerens synspunkt

Tue, Apr 20, 2021 1:00 PM

Hvad er test egentlig? Mange tænker, at test er, når vi sætter, hvem der nu lige har tid, til at klikke lidt på nogle knapper, og se hvordan systemet reagerer. Men test er faktisk en disciplin i sig selv, som kræver grundig planlægning, er baseret på omfattende teknik og indgår i en struktureret proces. Bliv klogere på emnet test når vi tirsdag den 20/4 fra kl. 13.00-14.00 inviterer til webinar med Senior testkonsulent Annemette Clement. Annemette giver dig et indblik i, hvordan hun i praksis arbejder med test og kvalitetssikring, og hvordan det er forskelligt afhængigt af hvilken kontekst hun befinder sig i. Annemette præsenterer også et bud på en arbejdsdag for en testkonsulent, og hvordan hun har oplevet at arbejde med test hos en række af landets største it-virksomheder. Sidst, men ikke mindst, kan du blive klogere på hvordan kvalitet sikres i en udviklingsproces, og om det at arbejde med kvalitetssikring i en agil verden, hvor ansvar bytter hænder og distribueres ud i udviklingskæden.

Kvantecomputere og deres betydning for fremtidens IT

Wed, May 19, 2021 2:00 PM

Onsdag den 19/5 kl. 14.00-15.00 inviterer vi til webinar med Peter Lodahl. Peter arbejder med eksperimentel kvantefysik og forsker i kvantecomputere og kvantenetværk baseret på fotoner (lyspartikler).