to Wednesday, April 30, 2025 9:12 AM
Osman Aydınlı Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Other
English
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, Cumhuriyet, Şehit Piyade Teğmen İbrahim Öztürk Caddesi 20254, 20160, Pamukkale, Denizli, TUR
We will learn about coding! Children will explore basic coding concepts such as spatial orientation, sequencing, and logical thinking. Coding it's fun! Are you ready? Let's code!
-
Primary school
Teachers
-
Basic programming concepts
Robotics
Unplugged activities
Playful coding activities
Longitude: 29.10871
Latitude: 37.756008
Geoposition: 37.756008,29.1087097
Nearby upcoming activities:

Code.org ile kodlamayı keşfet
Bu etkinlik, kodlama dünyasına adım atmak isteyen 5. ve 6. sınıf öğrenciler için düzenlenmiştir. Katılımcılar, Code.org gibi kolay ve eğlenceli platformlar kullanarak temel programlama becerilerini öğrenecekler. Blok tabanlı kodlama yöntemiyle algoritma mantığını anlamaya başlayacak, basit oyunlar ve projeler geliştirecekler. Etkinlik boyunca rehberli eğitimlerle, yaratıcı çözümler geliştirmek ve problem çözme yeteneklerini artırmak hedefleniyor.

İnteraktif oyun
https://oyun.e-tema.org/
Sitesi açılarak,Evimiz dünya uygulaması ile öğrenciler geri dönüşümü olan atıkları uygun kutulara yerleştirmeyi öğrendiler.

Haritadan Kodlayarak Uşak Müzesine Gidiyoruz.
Haritadan Kodlayarak Uşak Müzesine Gidiyoruz.
Etkileşimli tahtadan, Google Harita'yı açıyoruz.
Harita üzerinden Uşak/Merkez Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini buluyoruz.
İstekli öğrencileri belirliyoruz.
Harita üzerinden Uşak Müzesini belirliyoruz. Öğrenciler, haritaya bakarak iki konum arasında İzlenilecek rotayı yol üzerindeki belirli noktalardan yola çıkarak,kodlayarak buluyor.