to Friday, March 7, 2025 6:31 PM
6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης
Open in-person activity
Greek
Κλεμανσώ 50, 671 31, Ξάνθη
Το 2ο Ολοήμερο τμήμα του 6ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης στα πλαίσια του προγράμματος: "Ζωοφιλικά Σχολεία: Είμαστε υπεύθυνα παιδιά, ΔΙΚΤΥ-ΩΝ-ΟΜΑΣΤΕ και τα ακηδεμόνευτα ζωάκια ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!" τα παιδιά καλούνται να αποκωδικοποιήσουν τα εικονοστοιχεία του σκύλου και της γάτας. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το υλικό των εικονοστοιχείων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου.
The 2nd full-day section of the 6th kindergarten of Xanthi in the framework of the program: "Animal Friendly Schools : We are responsible children, WE-NETWORKS-TOGETHER and the neglected animals WE DEFEND!!!" children are asked to decode the dog and cat pixels. For anyone interested in acquiring the pixel material can contact with me at my personal mail.
-
Pre-primary education
Primary school
-
Basic programming concepts
Data manipulation and visualisation
Unplugged activities
Playful coding activities
Art and creativity
Motivation and awareness raising
Longitude: 24.893199
Latitude: 41.138355
Geoposition: 41.138355,24.893199
Nearby upcoming activities:

Φτιάχνω τις δικές μου πυγολαμπίδες
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β τάξης του σχολείου, στα πλαίσια του προγράμματος του eTwınnıng στο οποίο συμμετέχουν θα κατασκευάσουν τη δική τους πυγολαμπίδα ακολουθώντας τις οδηγίες που φαίνονται στο βίντεο. Η πυγολαμπίδα μας θα εξοπλιστεί και με φωτάκι ώστε να φωτίζει στο σκοτάδι

"Лего роботи", "Млад програмист"
В училише СУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Пловдив се организират клубове по "Занимания по интереси", на тема "Лего роботи" и "Млад програмист"

Μυθολογία και Διάστημα με χρήση STEM
Mέσα από συνεργατικές δράσεις STEM εξερευνούμε το διάστημα και το συνδέουμε με την αρχαία ελληνική μυθολογία. Η τάξη μας ανοίγεται στον κόσμο σε συνεργασία με το Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού.