Selecció de l'equip pel Programa-me 2018

From Thursday, January 18, 2018 12:30 PM
to Thursday, January 18, 2018 2:30 PM

Departament d'Informàtica de l'Institut F. Vidal i Barraquer

Other

mguerr35@xtec.cat

Rambla President Lluís Companys, 3, 43005 Tarragona, Espanya

Es proposaran diversos problemes de www.aceptaelreto.com que els alumnes hauran de resoldre amb la finalitat de definir l'equip que representarà l'institut al concurs de programació Programa-me.

http://www.aceptaelreto.com/

    Secondary school
    Basic programming concepts Software development Data manipulation and visualisation
    Code Java

Nearby upcoming activities:

Code Week: Mes del codi a Dynamind
Wed, Oct 13, 2021 4:00 PM

Entre els dies 14 i 30 d’octubre es celebra, a tota Europa, la setmana del codi. Amb motiu d’aquest esdeveniment, i durant les classes extraescolars de tota la setmana, realitzarem una activitat alternativa a la que venim fent normalment. Aquesta consistirà en realitzar una sèrie d’activitats, a través d’unes plataformes on-line de programació, que superar-les comporta aconseguir un certificat final que acredita la superació dels reptes.

Diseña tu web
Mon, Oct 4, 2021 12:00 AM

Primero, introducimos el concepto de páginas web, el lenguaje html y los gestores de contenido (CMS). 

Empezamos a crear una página web con wordpress en grupos y con la temática centrada en uno de los 17 objetivos de las Naciones Unidas.

Seran creadores de contenidos y irán dando forma a la web que, posteriormente, les serivirán para participar en el concurso de waaps.cat.

Intoducció a KOTLIN i Google Apps Scripts
Sun, Oct 10, 2021 12:00 AM

Intoducció a  KOTLIN i Google Apps Scripts. Veurem com s'estructura un project de kotlin dins d'android studio, tot descobrint com configurar el projecte, layouts, gradle,AVD, etc. 

Ens endinsarem al mon d'scripting de Google, on a partir d'un google sheet farem un full de càlcul que serà capaç de baixar-nos les caratules i els mp3 dels àlbums dels nostres artistes favorits