Taller d'AppInventor

From Monday, October 16, 2017 10:00 AM
to Monday, October 16, 2017 12:30 PM

Eugeni Queralt i Mario Guerrero

Other

mguerr35@xtec.cat

Rambla President Lluís Companys, 3, 43005 Tarragona, Espanya

La meitat dels alumnes del CFGS de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma ensenyaran i ajudaran a desenvolupar una aplicació per dispositius mòbils Android amb AppInventor als alumnes de 1r de Batxillerat Tecnològic.

    Secondary school
    Basic programming concepts Mobile app development

Nearby upcoming activities:

Code Week: Mes del codi a Dynamind
Wed, Oct 13, 2021 4:00 PM

Entre els dies 14 i 30 d’octubre es celebra, a tota Europa, la setmana del codi. Amb motiu d’aquest esdeveniment, i durant les classes extraescolars de tota la setmana, realitzarem una activitat alternativa a la que venim fent normalment. Aquesta consistirà en realitzar una sèrie d’activitats, a través d’unes plataformes on-line de programació, que superar-les comporta aconseguir un certificat final que acredita la superació dels reptes.

Diseña tu web
Mon, Oct 4, 2021 12:00 AM

Primero, introducimos el concepto de páginas web, el lenguaje html y los gestores de contenido (CMS). 

Empezamos a crear una página web con wordpress en grupos y con la temática centrada en uno de los 17 objetivos de las Naciones Unidas.

Seran creadores de contenidos y irán dando forma a la web que, posteriormente, les serivirán para participar en el concurso de waaps.cat.

Intoducció a KOTLIN i Google Apps Scripts
Sun, Oct 10, 2021 12:00 AM

Intoducció a  KOTLIN i Google Apps Scripts. Veurem com s'estructura un project de kotlin dins d'android studio, tot descobrint com configurar el projecte, layouts, gradle,AVD, etc. 

Ens endinsarem al mon d'scripting de Google, on a partir d'un google sheet farem un full de càlcul que serà capaç de baixar-nos les caratules i els mp3 dels àlbums dels nostres artistes favorits