Literature code

From Wednesday, September 20, 2023 9:00 AM
to Thursday, October 5, 2023 10:00 AM

Școala Gimnazială ,,Gheorghe Vernescu,, Râmnicu Sărat

Open in-person activity

Romanian

Strada Paun Pincio, 125300, Râmnicu Sarat, Buzau, ROU

Activitatea se desfășoară cu un număr de 25 de elevi și are ca temă ,,Literature code". Elevii folosesc coduri și un limbaj de programare de nivel începător pentru a învăța elementele de bază ale programării prin joc. În final, copiii vor crea coperta unei cărți pe care o vor decora folosind un cod al culorilor.

    Primary school
    Basic programming concepts Art and creativity Visual/Block programming Game design

Nearby upcoming activities:

Educație Parentală
Wed, Oct 4, 2023 5:00 PM
Dnele educatoare Rîșnoveanu Nicoleta și Neagoe Tatiana derulează un curs de Educație Parentala cu parinții Grupei Albinuțe, în calitate de formatori. Cursul este in colaborare cu Asociatia Holtis, UNICEF și Centrul Step by Step. Aceștia descoperă ca părinții sunt fundamentul familei și abilitățile pozitive de părinte nu sunt ceva înăscut, ele se învață. Parentalitatea este cea mai importantă și motivantă menire. Stresul este o componentă normală a vieții și a rolului de părinte. Reducerea stresului ne ajută să avem mai mult control asupra vieții noastre. Abordarea eficientă a stresului este foarte importantă pentru a fi părinți mai înțelepti. Cursul are 10 module si se derulează în fiecare miercuri la gradinita. Va prezentăm unele aspecte din desfășurarea cursului. La sfarșitul cursului, părinții vor primi diplome si mapa de la curs cu sfaturi. “Important nu este ceea ce ți se întâmplă, ci felul cum reacționezi” -Hans Selye-medic austriac
Învățăm, desenăm, colorăm prin coduri
Mon, Oct 9, 2023 12:00 AM
Elevii vor învăța să deseneze după coduri date personaje, siluete, figurine.
Ozobot race
Mon, Oct 23, 2023 8:00 AM
With ozobot a minuature smart robot student Will learn Basic coding concepts succes a cauze /efect criticat thinking and debugging usink markets. Thus practical experience în additional to being educational îs extremely fun!