Hello, World! - ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

From Monday, October 12, 2020 8:00 AM
to Friday, October 23, 2020 3:00 PM

Εκπαιδευτήρια ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

Open in-person activity

Greek

Βενιζέλου Ελευθερίου 112, 121 32, Περιστέρι

Για δύο ολόκληρες εβδομάδες, οι μαθητές όλων των βαθμίδων, θα παρακολουθήσουν και θα πάρουν μέρος σε διασκεδαστικές-διαδραστικές δραστηριότητες CODING. Στα εργαστήρια Πληροφορικής και Ρομποτικής του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου θα δημιουργήσουμε παιχνίδια και εφαρμογές με MakeCode, Scratch, HTML, Python αλλά και θα ενημερωθούμε για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του IoT, της AI, του BigData και του FinTech!

http://avgouleaschool.gr

    Other (see description)
    Basic programming concepts Web development Software development Data manipulation and visualisation Robotics Hardware Playful coding activities Visual/Block programming Game design Internet of things and wearable computing 3D printing Augmented reality Artificial intelligence

Nearby upcoming activities:

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

Earth Day: Color by number
Thu, Apr 25, 2024 9:00 AM

Η δραστηριότητα αφορά παιδιά νηπιαγωγείου. Στα πλαίσια του μαθήματος που αφορά την ημέρα της γης, τα παιδιά ζωγραφίζουν το σήμα της ανακύκλωσης που αναδεικνύεται μέσα από τους αριθμούς και τις οδηγίες χρωματισμού του φύλλου εργασίας τους.

Προγραμματίζω στο περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας"
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές της Β΄τάξης Λυκείου μαθαίνουν να προγραμματίζουν, αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και εξοικειώνονται με τις βασικές προγραμματιστικές δομές αξιοποιώντας το προγραμματιστικό περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας".