Створи свій суперпароль

From Tuesday, October 22, 2024 1:33 PM
to Thursday, October 24, 2024 1:33 PM

Брацлавський ліцей №1 Брацлавської селищної ради

Invite-only in-person activity

nvk1bratslav@ukr.net

Ukrainian

Україна, Вінницька область, Тульчинський район , смт Брацлав вул Шкільна, 7

Учні повинні створити свій власний "Суперпароль" за певними правилами: мінімум вісім символів, з великими і маленькими літерами, цифрами і спеціальними символами. Вони можуть придумати історію, яка допоможе запам'ятати пароль, або намалювати персонажа, який охороняє цей пароль. це навчить їх важливості безпеки особистих даних.

    Primary school
    Unplugged activities Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Власний блог або YouTube-канал
Thu, Oct 24, 2024 11:50 AM

"Власний блог або YouTube-канал"

На уроці учні 5-8 класів створять власний блог або YouTube-канал на тему, що їх цікавить (спорт, технології, наука, книги тощо). Вони навчаться публікувати короткі статті або відео, використовуючи мультимедійні елементи, оформлення, графіку та музику. У процесі учні розвиватимуть навички написання, відеозйомки та редагування контенту. Наприкінці уроку кожна група представить свої творчі роботи та пояснить процес створення контенту, що сприятиме розвитку креативності та впевненості у своїх ідеях.

Створи свою гру
Tue, Oct 22, 2024 3:33 PM

На уроці учні 6 класу навчаться основам програмування, створюючи власну гру або інтерактивну програму за допомогою середовища для програмування, такого як Scratch Вони розроблять концепцію гри, спланують її сценарій і реалізують ігрову логіку, працюючи в групах. Після завершення проєкту учні представлять свої роботи класу, що сприятиме розвитку творчості, командної роботи та навичок програмування. Урок забезпечить практичний досвід у створенні ігор та стимулюватиме інтерес до технологій.

Детективи правди
Mon, Oct 14, 2024 9:23 AM

ОПИС- "Детективи правди"

   На початку уроку була проведена бесіда  про важливість вміння розпізнавати правдиву інформацію.

   Учні отримали 6 фактів (деякі правдиві, а деякі ні). На уроці вони виконували роль "детективів правди". Діти  досліджували інформацію за моєю допомогою  та  інтернету, щоб визначити, що є правдою, а що вигадкою. Це заняття розвиває критичне мислення та навички перевірки фактів, підкреслюючи важливість оцінки інформації у сучасному світі.

   В кінці уроку кожна дитина поділилася своїми висновками з класом: які новини виявилися правдивими, а які — вигаданими. А також підвели підсумок і поділилися своїми враженнями .