Що ми знаємо про Інтернет?

From Wednesday, October 23, 2024 9:00 AM
to Wednesday, October 23, 2024 9:30 AM

Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області

Open online activity

shkolan6@ukr.net

Ukrainian

Героїв Крут вулиця 5, Глухів, Сумська область

Освітня мета:  Ознайомити учнів із базовими поняттями про Інтернет: що це таке, як він працює, які є основні способи його використання (пошук інформації, спілкування, розваги). Пояснити правила безпечного користування Інтернетом, зокрема як захистити особисту інформацію і уникати небезпечних ситуацій в мережі. Розвивальна мета:  Розвивати вміння орієнтуватися в Інтернеті та знаходити корисну інформацію. Розвивати критичне мислення під час роботи з інформацією з різних джерел, вчити відрізняти правдиві дані від фейкових. Виховна мета:  Виховувати відповідальність під час використання Інтернету, формувати культуру поведінки в мережі. Сприяти розвитку комунікативних навичок і співпраці між однокласниками під час обговорення теми. На уроці використовуються інтерактивні вправи, перегляд навчальних відео та групові завдання для закріплення знань.

https://glh6.school.org.ua/

    Primary school
    Other Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

"Детективи правди"
Wed, Oct 23, 2024 9:00 AM

Навчити дітей розпізнавати правдиву та фейкову інформацію 

Власний блог або YouTube-канал
Thu, Oct 24, 2024 11:50 AM

"Власний блог або YouTube-канал"

На уроці учні 5-8 класів створять власний блог або YouTube-канал на тему, що їх цікавить (спорт, технології, наука, книги тощо). Вони навчаться публікувати короткі статті або відео, використовуючи мультимедійні елементи, оформлення, графіку та музику. У процесі учні розвиватимуть навички написання, відеозйомки та редагування контенту. Наприкінці уроку кожна група представить свої творчі роботи та пояснить процес створення контенту, що сприятиме розвитку креативності та впевненості у своїх ідеях.

"Робот - кроки"
Wed, Oct 23, 2024 9:10 AM

"Робот-кроки"

На занятті діти навчаються створювати прості алгоритми, керуючи вихователем, який виступає в ролі "робота". Діти складають інструкції, щоб "робот" міг пройти від однієї точки до іншої, виконуючи кроки вперед, назад і повороти. Це заняття допоможе дітям зрозуміти основи послідовних дій, розвинути логічне мислення та навички чіткої комунікації.