CODING WITH BUBBLE ROBOT

From Tuesday, October 22, 2024 9:43 AM
to Wednesday, October 23, 2024 9:43 AM

BAKLAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Open in-person activity

cansu_akyol90@hotmail.com

Turkish

Baklan İmam Hatip Ortaokulu, Gürlük, Reis Ramazan Arpacı Caddesi 39, 20770, Baklan, Denizli, TUR

Öğrenciler kullanacakları bubble robot a ,ellerindeki kartlarda verilen kodları girerek geometrik şekiller çizmeye çalışacaklar.Bu etkinlik sayesinde algoritma basamakları hakkında da farkındalık yaratılacaktır.

    Primary school
    Data manipulation and visualisation Robotics Hardware Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Coding hours in binary
Fri, Oct 25, 2024 3:43 PM

Bu etkinlikte öğrenciler verilen örnek saatteki ikili kodlamaya bakarak,boş kalan yerlerde ki kodlamaları bulmaya çalışacak. Sonuçta hem matematiksel işlem becerileri hem de kod okuma ve yazma becerileri gelişmiş olacak

PAPER CIRCUITS-KAĞITTAN DEVRELER
Wed, Oct 23, 2024 9:23 AM

Bu etkinlikte öğrenciler, hem kağıt devreler yaparak temel elektronik devre mantığını öğrenecek hem de bilgisayarsız kodlama (unplugged coding) aktiviteleriyle algoritma ve problem çözme becerilerini geliştirecekler. Teknolojinin arka planında yer alan temel kavramları anlamak için harika bir fırsat sunan bu etkinlik, özellikle başlangıç seviyesindeki öğrenciler için uygundur. 

Kağıttan Devreler
Mon, Oct 21, 2024 10:11 AM

bu etkinlikte öğrenciler, hem kağıt devreler yaparak temel elektronik devre mantığını öğrenecek hem de bilgisayarsız kodlama aktiviteleriyle algoritma ve problem çözme becerilerini geliştirecekler. teknolojinin arka planında yer alan temel kavramları anlamak için harika bir fırsat sunan bu etkinlik, özellikle başlangıç seviyesindeki öğrenciler için uygundur.