Ο Έλμερ και τα χρώματα

From Monday, October 14, 2024 12:21 PM
to Tuesday, October 22, 2024 12:21 PM

Νηπιαγωγείο Ποταμού

Open in-person activity

mail@nip-potam.ker.sch.gr

Greek

Νηπιαγωγείο Ποταμού Ποταμός Κέρκυρα

Οι μαθητές /τριες ανακαλύπτουν τα χρώματα, κάνουν μείξεις χρωμάτων με το ρομποτάκι Bee Bot και οδηγούν τον Έλμερ να βάψει τους φίλους του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι εκείνος. 

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Data manipulation and visualisation Robotics

Nearby upcoming activities:

ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 12:51 PM

Οι μαθητές /τριες ανακαλύπτουν τα χρώματα, κάνουν μίξεις χρωμάτων με το ρομποτάκι/ bee bot και οδηγούν τον Έλμερ να βάψει τους φίλους του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι εκείνος.

ΠΕΣ ΒΡΕΣ
Mon, Oct 14, 2024 12:07 PM

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν λέξεις που ξεκινούν από συγκεκριμένο γράμμα και στη συνέχεια  να προγραμματίσουν το ρομπότ Beebot να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε επιδαπέδια πίστα- πλέγμα  του beebot απεικονίζονται κάρτες που έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά, με  αντικείμενα που ξεκινούν  από τα 24 γράμματα της αλφαβήτα. Επίσης περιλαμβάνονται και 24 κάρτες αποστολής. Ο παίκτης επιλέγει μία κάρτα αποστολής , η οποία τον καλεί να αναγνωρίσει ανάμεσα σε δύο αντικείμενα , ποιο ξεκινά από ένα συγκεκριμένο γράμμα. Μόλις ο παίκτης βρει το αντικείμενο , προγραμματίζει το ρομπότ να οδηγηθεί στο αντίστοιχο τετράγωνο.

ΠΕΣ ΒΡΕΣ
Mon, Oct 14, 2024 8:52 AM

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν λέξεις που ξεκινούν από συγκεκριμένο γράμμα και στη συνέχεια  να προγραμματίσουν το ρομπότ Beebot να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε επιδαπέδια πίστα- πλέγμα  του beebot απεικονίζονται καρτες που έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά, με  αντικείμενα που ξεκινούν  από τα 24 γράμματα της αλφαβήτα. Επίσης περιλαμβάνονται και 24 κάρτες αποστολής. Ο παίκτης επιλέγει μία καρτα αποστολής , η οποία τον καλεί να αναγνωρίσει ανάμεσα σε δύο αντικείμενα , ποιο ξεκινά από ενα συγκεκριμένο γράμμα.Μόλις ο παίκτης βρει το αντικείμενο , προγραμματίζει το ρομπότ να οδηγηθεί στο αντίστοιχο τετράγωνο.