ΠΕΣ ΒΡΕΣ

From Monday, October 14, 2024 12:07 PM
to Sunday, October 27, 2024 12:07 PM

Νηπιαγωγείο Ποταμού

Open in-person activity

mail@nip-potam.ker.sch.gr

Greek

Νηπιαγωγείο Ποταμού Ποταμός Κέρκυρα

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν λέξεις που ξεκινούν από συγκεκριμένο γράμμα και στη συνέχεια  να προγραμματίσουν το ρομπότ Beebot να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε επιδαπέδια πίστα- πλέγμα  του beebot απεικονίζονται κάρτες που έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά, με  αντικείμενα που ξεκινούν  από τα 24 γράμματα της αλφαβήτα. Επίσης περιλαμβάνονται και 24 κάρτες αποστολής. Ο παίκτης επιλέγει μία κάρτα αποστολής , η οποία τον καλεί να αναγνωρίσει ανάμεσα σε δύο αντικείμενα , ποιο ξεκινά από ένα συγκεκριμένο γράμμα. Μόλις ο παίκτης βρει το αντικείμενο , προγραμματίζει το ρομπότ να οδηγηθεί στο αντίστοιχο τετράγωνο.

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Data manipulation and visualisation Robotics Unplugged activities Game design

Nearby upcoming activities:

ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 12:51 PM

Οι μαθητές /τριες ανακαλύπτουν τα χρώματα, κάνουν μίξεις χρωμάτων με το ρομποτάκι/ bee bot και οδηγούν τον Έλμερ να βάψει τους φίλους του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι εκείνος.

Ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 12:21 PM

Οι μαθητές /τριες ανακαλύπτουν τα χρώματα, κάνουν μείξεις χρωμάτων με το ρομποτάκι Bee Bot και οδηγούν τον Έλμερ να βάψει τους φίλους του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι εκείνος. 

ΠΕΣ ΒΡΕΣ
Mon, Oct 14, 2024 8:52 AM

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν λέξεις που ξεκινούν από συγκεκριμένο γράμμα και στη συνέχεια  να προγραμματίσουν το ρομπότ Beebot να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε επιδαπέδια πίστα- πλέγμα  του beebot απεικονίζονται καρτες που έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά, με  αντικείμενα που ξεκινούν  από τα 24 γράμματα της αλφαβήτα. Επίσης περιλαμβάνονται και 24 κάρτες αποστολής. Ο παίκτης επιλέγει μία καρτα αποστολής , η οποία τον καλεί να αναγνωρίσει ανάμεσα σε δύο αντικείμενα , ποιο ξεκινά από ενα συγκεκριμένο γράμμα.Μόλις ο παίκτης βρει το αντικείμενο , προγραμματίζει το ρομπότ να οδηγηθεί στο αντίστοιχο τετράγωνο.