Δημιουργία ιστοσελίδας

From Monday, October 14, 2024 8:56 AM
to Friday, October 25, 2024 8:56 AM

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου

Invite-only in-person activity

Greek

Βενιζέλου Ελευθερίου 112, 121 32, Περιστέρι

Οι μαθητές θα πρέπει να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα με τη χρήση html και css στο CodePen.

Το θέμα της σελίδας θα είναι:

«Ταξιδεύω στον κόσμο»

και θα περιέχει η ιστοσελίδα τους κείμενα, πίνακες, φόρμες, εικόνες, συνδέσους και ό,τι άλλο έχουμε δει.

    Secondary school
    Web development

Nearby upcoming activities:

video games made with Scratch
Mon, Oct 14, 2024 12:58 PM

Οι μαθητές του Γυμνασίου μας θα δημιουργήσουν, διαφορετικής δυσκολίας και διαφορετικού περιχομένου βιντέο παιχνίδια σε γλώσσα προγραμματισμού Scratch. H δημιουργία παιχνιδιών μέσω του προγραμματισμού, έχει σαν σκοπό να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές πως όλες αυτές οι εφαρμογές με τις οποίες ασχολούμαστε καθημερινά δε δουλεύουν με ένα μαγικό τρόπο, αλλά αξιοποιούν απλές εντολές που καθορίζουν τη συμπεριφορά τους. Τέλος θα διαπιστώσούν ότι όλοι μπορούν να δημιουργήσουν τεχνολογία!

«Και τώρα τι νιώθω;»
Fri, Oct 11, 2024 7:14 PM

Οι μαθητές «διαβάζουν» τον κώδικα μιας εικόνας προκειμένου να τη δημιουργήσουν και να βρουν τη λύση σε αινίγματα που αφορούν στα συναισθήματα.

Καθώς χρωματίζουν τα κουτάκια που αντιστοιχούν στα εικονοστοιχεία (pixel) της εικόνας ανακαλύπτουν την ψηφιοποιημένη εικόνα. Κάθε ψηφιοποιημένη εικόνα που θα δημιουργηθεί αντιστοιχεί σε ένα συναίσθημα , το οποίο πρέπει να ονομάσουν τα παιδιά.

Ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 3:48 PM

Τα παιδιά με αφορμή την ιστορία του Έλμερ θα μάθουν τα βασικά χρώματα και τις μίξεις τους. Στη συνέχεια με τη βοήθεια γρίφων θα οδηγήσουν το beebot στα χρώματα που είναι η λύση των γρίφων. Τέλος σε κενό ταμπλό τα παιδιά θα προτείνουν διαδρομές και θα οδηγήσουν το beebot στα χρώματα που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα νέο χρώμα.