Beebot Painters

From Monday, October 14, 2024 8:15 AM
to Sunday, October 27, 2024 1:00 PM

Νηπιαγωγείο Καναλίων Κέρκυρας

Open in-person activity

Greek

Kanali, Greece

Το γνωρίζατε ότι τα BeeBot μπορούν να γίνουν ζωγράφοι; Ελάτε να δοκιμάσουμε! Φορέστε στο BeeBot σας μια ενδυμασία και προσαρμόστε σε αυτήν μαρκαδόρους διαφορετικών χρωμάτων. Προγραμματίστε το BeeBot και αφήστε το να ζωγραφίσει επάνω σε ένα μεγάλο χάρτινο πλέγμα. Δημιουργήστε υπέροχους πίνακες ζωγραφικής! Did you know that BeeBots can become painters? Let's try it out! Dress your BeeBot in a costume and attach markers of different colors to it. Program the BeeBot and let it paint on a large paper grid. Create wonderful paintings!

    Pre-primary education Primary school
    Basic programming concepts Robotics Unplugged activities Playful coding activities Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 5:14 PM

Ο Έλμερ (beebot με στολή πολύχρωμου ελέφαντα) προσπαθεί να ανακαλύψει τα χρώματα στην επιδαπέδια πίστα. Οι μικροί μαθητές θα λύσουν τους γρίφους και θα οδηγήσουν τον Έλμερ στο σωστό χρώμα για να μπορέσει να βάψει και τους φίλους του!

ο Έλμερ και τα χρώματα
Mon, Oct 14, 2024 12:51 PM

Οι μαθητές /τριες ανακαλύπτουν τα χρώματα, κάνουν μίξεις χρωμάτων με το ρομποτάκι/ bee bot και οδηγούν τον Έλμερ να βάψει τους φίλους του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι εκείνος.

ΠΕΣ ΒΡΕΣ
Mon, Oct 14, 2024 12:07 PM

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν λέξεις που ξεκινούν από συγκεκριμένο γράμμα και στη συνέχεια  να προγραμματίσουν το ρομπότ Beebot να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε επιδαπέδια πίστα- πλέγμα  του beebot απεικονίζονται κάρτες που έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά, με  αντικείμενα που ξεκινούν  από τα 24 γράμματα της αλφαβήτα. Επίσης περιλαμβάνονται και 24 κάρτες αποστολής. Ο παίκτης επιλέγει μία κάρτα αποστολής , η οποία τον καλεί να αναγνωρίσει ανάμεσα σε δύο αντικείμενα , ποιο ξεκινά από ένα συγκεκριμένο γράμμα. Μόλις ο παίκτης βρει το αντικείμενο , προγραμματίζει το ρομπότ να οδηγηθεί στο αντίστοιχο τετράγωνο.