23 Nisan Çocuk Bayramı ile Kodlama Yapıyoruz

From Monday, April 22, 2024 10:00 AM
to Friday, April 26, 2024 2:00 PM

23 Nisan Çocuk Bayramı ile Kodlama Yapıyoruz

Open in-person activity

66yerkoyctio@gmail.com

Turkish

Cengiz Topel İlkokulu, Erzurum, Delice Caddesi, 66900, Yerköy, Yozgat, TUR

Ulu Önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftasında ilkokul öğrencilerimiz ile oluşturmuş olduğumuz 3 er kişilik gruplarla blok tabanlı uygulamalarda eğlenceli ve öğretici oyunlar oluşturabilmeyi hedeflemekteyiz.

    Primary school
    Playful coding activities Visual/Block programming Game design

Nearby upcoming activities:

Oyun Challenge
Tue, Apr 30, 2024 12:00 AM
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı haftasında öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlenecektir.  blok tabanlı kodlama aracında geliştirdikleri oyunlarla challange düzenlecektir.
My Artificial Intelligence and Robotics Project
Mon, Apr 29, 2024 10:00 AM

Okulumuzda 9. ve 10. sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrencilerimizle Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde yapay zeka ve robotik alanlarını birleştirerek projeler hazırlamayı, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak hem okulumuzun, hem de ilimizin adını duyurarak, fikirlerimizle insanlığa fayda sağlamayı amaçlıyoruz.

We aim to prepare projects by combining the fields of artificial intelligence and robotics in the Information Technologies and Software course with our students studying in the 9th and 10th grades at our school, and to benefit humanity with our ideas by making the name of both our school and our province known by participating in national and international competitions.

 

 

Kendi oyunumu kodluyorum
Wed, Oct 4, 2023 10:00 AM

Sınıf içi kendine has oyun tasarlama, 9/D sınıfı öğrencileri birlikte tuğla kırma oyunu  tasarladılar