Çevre ve İklim İçin Geliştiriyorum

From Tuesday, October 10, 2023 7:00 AM
to Friday, October 13, 2023 4:30 PM

SOMA ÇELEBİ MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Open online activity

Turkish

Hürriyet, Ada Sokak, 45500, Soma, Manisa, TUR

Soma Çelebi Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çalışan ve öğrenci kadrosundan oluşan web geliştirme ekibi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde global ölçekteki sorumlulukları çerçevesinde çevre ve iklim değişikliği konusunda web geliştirme kabiliyetlerini de arttırarak farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda, WordPress altyapısını kullanarak, ilgilenen bireylerin bu konudaki perspektif ve düşüncelerini paylaşabileceği bir platform oluşturmaktadır.

Web geliştirme takımımıza siz de uzaktan destek olmak isterseniz bizimle irtibat kurarak panel şifresi talep edebilir ve editoryal veya teknik destek sağlayabilirsiniz.

The web development team of Soma Çelebi Mehmet Anatolian Imam Hatip High School, consisting of staff and students, aims to raise awareness about environmental and climate change within the framework of their global responsibilities on the 100th anniversary of our Republic. Towards this goal, they are creating a platform using WordPress where interested individuals can share their perspectives and thoughts on the subject. If you'd like to remotely support our web development team, you can contact us to request the panel password and provide editorial or technical assistance.

*Bu çalışma kapsamında hazırlanacak olan web site gerekli dokümantasyon ve kurumlar arası protokol sağlandıktan sonra ulusal/yerel proje olarak sürdürülecektir. 

*Bu çalışma kapsamındaki ilgili isim, logo, metin vb. tüm dosya ve içerikler Sahiplen üzerinden zaman damgası ile koruma altına alınmıştır. İzinsiz olarak kullanımında her tür yasal hak ve sorumluluklar ilgili proje yürütücüsündedir.

    Secondary school Employed adults Teachers
    Web development Unplugged activities

Nearby upcoming activities:

Kodlamanisa, Manisa Yunusemre Muradiye Atatürk A.K.Ç. Ortaokulu
Sat, Aug 1, 2015 11:51 PM
To teach programming and coding to elementary-secondary school students who are about 10-14 aged students. This project is started by Manisa's old governor Erdoğan Bektaş and aimed to teach and love programming between little students.
100. yılda kodlama öğrenelim
Mon, Oct 7, 2024 9:00 AM

Özellikle küçük yaş gruplarında kağıt üzerinde devreler oluşturarak elektroniğin mantığını çözmeye çalışacağız. Bu kapsamda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıla özel hazırlanan resimler üzerine bakır bant, yassı pil ve LED ler yerleştirerek devreler oluşturacağız. 

Farklı ve güzel tasarımların çıkacağına eminiz.

Sanat ve yaratıcılık
Wed, Oct 16, 2024 12:00 PM

Okulumuzda öğle tatilinde gönüllü olan 4.sınıf öğrencilerine sanat ve yaratıcılık konusunda bilgiler verilip ülkemizde sanat etkinlikleri anlatıldı. Bu konuda istekli olan 9 öğrencimiz katıldı. Ayrıca Code week hakkında bilgi verildi.