Türkiye’nin Ürettiği Teknolojiler: Yerli ve Milli Gelişim

From Sunday, October 8, 2023 12:00 AM
to Tuesday, October 31, 2023 8:00 AM

Kemal Berktan Ortaokulu

Other

Turkish

Küçükbakkalköy, Fevzipaşa Caddesi, 34750, Ataşehir, İstanbul, TUR

Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılında;Koridor panolarında “Türkiye Cumhuriyet’inde Teknoloji” konulu düzenleme oluşturulması.

    Primary school
    Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Onlar dostlarımızdır
Mon, Sep 4, 2023 9:00 AM

4 Ekim Hayvanları koruma gününde, okulda sokak hayvanları için topladığımız kedi ve köpek  mamalarını Ataşehir hayvan barınağına bağışladık. Etkinliğe öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Ayrıca Ataşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslimatını da görevli bir öğretmenimiz ile okul meclisi üyesi öğrencilerimiz gerçekleştirdi.

Akıl Oyunları: CodyRoby ile Kodlama Şöleni
Mon, Oct 21, 2024 10:27 AM

 

Bu etkinlikte, kodlama dünyasına adım atmak için bilgisayar veya teknolojik cihazlara ihtiyacımız yok! CodyRoby ile strateji ve yaratıcılığı bir araya getirerek kendimizi bir robot gibi  yönlendirip zorlu görevleri çözeceğiz. Hem eğlenecek hem de kodlama mantığını kavrayacağız.

Yapay Zeka ile Hayal Gücünü Kodla
Mon, Oct 21, 2024 11:08 AM

Hikayelerini sadece hayal gücünle değil, yapay zekanın yardımıyla yazmak ister misin? Hedy ile tanışarak kendi hikayeni adım adım kodlayacak, kahramanlarını ve dünyanı şekillendireceksin! Bu etkinlikte, yapay zeka destekli Hedy ile kodlama yaparak yaratıcılığını kullanacak ve kendi maceranı yazma fırsatını yakalayacaksın.

Kendi hikayeni kodlamak ve yapay zeka ile sınırlarını zorlamak için bu eğlenceli atölyeye katıl! Hem öğren, hem eğlen, hem de geleceğin hikaye anlatıcısı sen ol!