Yapay Zeka ile Hayal Gücünü Kodla

From Monday, October 21, 2024 11:08 AM
to Tuesday, October 22, 2024 11:08 AM

Yapay Zeka ile Hayal Gücünü Kodla,Hedy ile Kendi Hikayeni Yaz!

Open in-person activity

acar.dilek@hotmail.com

Turkish

Yakacik Çarşi, Enis Akaygen Sokak, 34876, Kartal, İstanbul, TUR

Hikayelerini sadece hayal gücünle değil, yapay zekanın yardımıyla yazmak ister misin? Hedy ile tanışarak kendi hikayeni adım adım kodlayacak, kahramanlarını ve dünyanı şekillendireceksin! Bu etkinlikte, yapay zeka destekli Hedy ile kodlama yaparak yaratıcılığını kullanacak ve kendi maceranı yazma fırsatını yakalayacaksın.

Kendi hikayeni kodlamak ve yapay zeka ile sınırlarını zorlamak için bu eğlenceli atölyeye katıl! Hem öğren, hem eğlen, hem de geleceğin hikaye anlatıcısı sen ol!

    Primary school
    Artificial intelligence

Nearby upcoming activities:

Akıl Oyunları: CodyRoby ile Kodlama Şöleni
Mon, Oct 21, 2024 10:27 AM

 

Bu etkinlikte, kodlama dünyasına adım atmak için bilgisayar veya teknolojik cihazlara ihtiyacımız yok! CodyRoby ile strateji ve yaratıcılığı bir araya getirerek kendimizi bir robot gibi  yönlendirip zorlu görevleri çözeceğiz. Hem eğlenecek hem de kodlama mantığını kavrayacağız.

Kodlama Dünyası Avucunda: Microbit ile Eğlenceli Projele
Mon, Oct 21, 2024 11:13 AM

Microbit ile neler yapabileceğini hiç düşündün mü? Bu küçük ama güçlü cihazla hayal gücünü teknolojiye dönüştürmeye hazır mısın? Bu atölyede, kendi dijital projelerini kodlayarak günlük hayatta kullanılan teknolojilerin nasıl çalıştığını öğrenme fırsatını yakalayacaksın. LED ışıklar, sensörler ve daha fazlasını kullanarak kendi interaktif projelerini tasarla ve programla!

Microbit’in gücünü keşfet ve geleceğin teknoloji dünyasında kendi izini bırak. Küçük adımlarla büyük icatlar seni bekliyor!

Kodla, Tasarla, Hareket Ettir: Mekanik El Robot Projesi
Tue, Oct 22, 2024 11:17 AM

Geleceğin mühendisleri için özel bir proje: Kendi mekanik el robotunu yapmaya hazır mısın? Bu etkinlikte, hem mekanik tasarım hem de robotik sistemlerin nasıl çalıştığını öğrenerek gerçek bir robot eli adım adım inşa edeceksin. Sensörler ve motorlarla donatılmış elini programlayarak hareket ettir, mühendisliğin ve teknolojinin sınırlarını keşfet!

Takım çalışması, yaratıcılık ve inovasyonu bir araya getiren bu heyecan verici projede, hem teoriyi hem de pratiği deneyimleyecek ve mühendislik dünyasına adım atacaksın.

Hayal et, tasarla, ve inşa et: Geleceği senin ellerin şekillendirecek!