Hrajeme si s roboty

From Wednesday, October 19, 2022 8:00 AM
to Wednesday, October 19, 2022 12:30 PM

ZŠ Třebechovice

Invite-only in-person activity

Czech

Na stavě 1079, 503 46, Třebechovice pod Orebem, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, CZE

Děti se s pomocí robotů Bee-bot a Edison seznámí s řešením jednoduchých úloh pomocí sestavení správné posloupnosti příkazů (směrových šipek). Děti budou plnit jednoduché úkoly na pohyb robotů po čtvercové síti (např cesta bludištěm). Děti si tak zábavnou formou budou rozvíjet logické myšlení, základy k programování, smysl pro spolupráci a další kompetence.

    Primary school
    Robotics

Nearby upcoming activities:

Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Lekcje programowania - Misje Scottiego
Fri, Oct 6, 2023 12:30 PM

Na zajęciach pozalekcyjnych z programowania, najmłodsi uczniowie pomagają Scottiemu wykonać jego misje. Na każdym etapie postępowania poznają kolejne polecenia w programowaniu blokowym.

Antolin
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schüler beantworten Fragen zu gelesenen Büchern und erhalten dafür Punkte