Kódolás az online térben

From Sunday, October 25, 2020 2:30 PM
to Monday, November 30, 2020 12:00 AM

Katona Mihály AI - Digitális FABrikáló Műhely

Open online activity

Hungarian

online

Diákjaink oktatása ismét az online térben folytatódik. Október 26-tól decemberig. A technika és informatika óránkat is megtartjuk az online térben. Tanulási útvonalakta használunk a blokkalapú programozás elsajátításához. Microkontrellerk kollaboratív programozásával is foglalkozunk. Az érdeklődő diákok ezidő alatt kölcsönkapott microbiteket használhatnak otthonaikban Kollaboratív 3D tervezésre is sor kerül. Ismét megpróbáljuk a távnyomtatás 3D nyomtatónkon. És további kisebb projektek is megvalósítunk. Az egyes online alkalmainkon más iskolák diákjai is részt vehetnek. Jelentkezni a digitalisfabrikalas@gmail címen, vagy egy később megadott űrlap kitöltésével tudnak.

https://arsuli.wordpress.com/

    Primary school
    Basic programming concepts Hardware Playful coding activities Visual/Block programming 3D printing

Nearby upcoming activities:

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.