Tvorba programů a příkazů pro robota Lego EV3 Mindstorms

From Wednesday, October 28, 2020 3:00 PM
to Wednesday, October 28, 2020 6:00 PM

POLYGON bezpečí z.s.

Open online activity

Czech

Slobodova 1323
76861 Bystřice pod Hostýnem

Akce bude probíhat jednak formou online semináře, kdy přihlášení účastníci dostanou přihlašovací údaje do virtuální třídy (ve které bychom i nadále v průběhu roku, chtěli s dětmi dále pracovat). Po přihlášení budou účastníci seznámeni s online třídou, s možnostmi práce v tomto prostředí, dále se seznámí s robotem lego EV3 Mindstorms a s jeho základy programování. Půjde o vytváření programů, např průjezd bludištěm, a poté kontrola provedení formou online sledování na kameře. Kladení si vyšších a vyšších cílů pro jejich programování. Dle věku a pokročilosti přihlášených účastníků, proběhne výuka ve dvou až třech výukových skupinách. Akce poběží v průběhu měsíce září a říjen. Bude zahájena a ukončena online vstupy. Skupiny budou pracovat v průběhu formou nejen online vstupů, ale také formou vypracovávání zadaných úkolů a další komunikace ve virtuálních skupinách. Akce vyvrcholí na závěrečném online ukončení a přehlídce vytvořených programů. Toto ukončení bude uvedeno jako datum celé akce. Účastníci by se měli naučit pracovat a komunikovat v prostředí virtuálních skupin, naučit se ovládat prostředí, kamery pro online přenos. Dále se seznámí se základy pro tvorbu kódů -zadávání úkolů

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.

"Programujemy roboty'
Sun, Oct 16, 2022 8:00 AM
Robotyka oraz programowanie w oparciu o lego Mindstorms.
Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.