MY BOOK TALKS-KİTABIM KONUŞUYOR

From Thursday, February 14, 2019 7:00 AM
to Thursday, February 28, 2019 11:30 PM

SANCAKTEPE İLKOKULU

Other

dilek.cor@gmail.com

Sancaktepe İlkokulu, Sancaktepe, Turkey

KURUCUSU OLDUĞUM YAZAR OLMA YOLUNDA ETWINNING PROJEMİZ KAPSAMINDA YAZDIĞIMIZ KİTAPLARI SESLENDİRİYORUZ. QR KODU İLE KİTAPLARIMIZA BASACAĞIZ.DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARIMIZA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ.ONLARI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ. WE VOCALIZE OUR BOOKS WRITTEN WITHIN THE PROJECT SCOPE OF THE ETWINNING PROJECT "ON THE PATH OF BEING A WRITER " WE ARE GOING TO PRINT BOOKS IN QR CODES.FOR THE CHILDREN WHO ARE THE CHILDREN WITH DISABILITIES.WE WANT TO MAKE THEM HAPPY .

    Pre-primary education Primary school Secondary school Higher Education Post graduate students Employed adults Unemployed adults Other (see description)
    Data manipulation and visualisation Other Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Onlar dostlarımızdır
Mon, Sep 4, 2023 9:00 AM

4 Ekim Hayvanları koruma gününde, okulda sokak hayvanları için topladığımız kedi ve köpek  mamalarını Ataşehir hayvan barınağına bağışladık. Etkinliğe öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Ayrıca Ataşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslimatını da görevli bir öğretmenimiz ile okul meclisi üyesi öğrencilerimiz gerçekleştirdi.

Kodlama yapıyoruz.
Tue, Oct 10, 2023 10:00 AM

E sesi öğretiminde E sesi ile başlayan resimleri kodlama ile ona uygun kelimeleri bulur.

Tombala ile okuyorum
Mon, Oct 9, 2023 9:00 AM

öğrendiğimiz harflerle kelimeler oluşturuldu ve tombalaya karışık olarak yerleştirildi.ogretmen hangi kelimeyi tombala poşetinden çekiyorsa çocuklar onu bulup sonra da tombalada yerini bulup kapatıyorlar.