Virtuální realita

From Tuesday, October 9, 2018 2:00 PM
to Tuesday, October 9, 2018 6:00 PM

Petrklíč help, z.s.

Other

petrklichelp@gmail.com

Frýdecká 32, Český Těšín, Česko

Viděli jste film Matrix? 1,2,3 play? Počátek? Slyšeli jste již o technologii, která Vás umí přenést do úplně jiného prostředí, včetně hmatu, zraku, sluchu a emocí? Toto není Sci-fi, ale realita - virtuální realita. Ano, dnes už mnoho světových firem využívá technologii, díky které mohou lidem odprezentovat něco, co ještě neexistuje, nebo by bylo velice obtížné či drahé simulovat. Virtuální realita se dnes používá takřka ve všech průmyslových odvětví. Od stavebnictví, přes strojírenství, zdravotnictví, ale také pornoprůmysl. Největší úspěch má kde jinde, než v herním průmyslu. Pokud nemáte ještě zkušenost s virtuální realitou, přijďte si poslechnout pár slov o tom, jak se tato technologie využívá a jaká je její budoucnost. Přednáška nebude odborná, ale doprovázena volnou diskuzí a jakýmikoliv dotazy z publika. Přednášku povede jednatel společnosti VR SPACE, která se přímo zabývá tvorbou těchto virtuálních světů například ke školení zdravotníků, či hasičů. Obsah přednášky: Co je to virtuální a rozšířená virtualita Rozdíl, mezi interaktivní virtuální realitou a pasivní (360) virtuální realitou Historie Virtuální reality Kde se používá virtuální a rozšířená realita a kde si ji můžete vyzkoušet Budoucnost virtuální reality Jaké je potřeba vybavení pro virtuální realitu – HTC vive, Oculus, jaké jsou nároky na počítač

http://www.petrklichelp.cz

    Primary school Secondary school Higher Education Post graduate students Employed adults Unemployed adults Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

"Programujemy roboty'
Sun, Oct 16, 2022 8:00 AM
Robotyka oraz programowanie w oparciu o lego Mindstorms.
Kodujemy w klasie IIa z Uczymy Dzieci Programować
Tue, Oct 15, 2024 8:00 AM

Kodujemy na różnych edukacjach z uczniami klasy IIa.

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.