SMARTER

From Tuesday, October 16, 2018 9:00 AM
to Thursday, October 18, 2018 1:00 PM

Gymnázium- Gimnázium Kráľovský Chlmec

Other

gymkch@gymkch.edu.sk

Horešská 18, 077 01 Kráľovský Chlmec, Slovakia

Aktivity pre žiakov základných a stredných škôl zameraných na programovanie a 3D tlač, beseda a prednáška so zástupcami IT firiem, cezhraničná spolupráca a workshopy s družobnou školou z Kisvárdy (HU).

https://gymkch.edupage.org/

    Primary school Secondary school
    Mobile app development Robotics Visual/Block programming 3D printing Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Floarea primăverii
Fri, Apr 26, 2024 11:00 AM

Activitatea pe care mi-am propus-o o voi realiza în „Săptămâna verde”, având ca scop  familiarizarea  copiilor cu activitatea de programare, prin joc. În acest sens am pregătit o fișă, urmând ca elevii să coloreze în funcție de codul culorilor și să descopere imaginea. Lucrările vor fi valorificate în cadrul unei expoziții la nivelul școlii.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.

Programowanie mikrokontrolerów z elementami robotyki.
Fri, Sep 15, 2023 12:00 AM

Podczas zajęć uczniowie, członkowie Szkolnego Koła Informatyki i Robotyki, uczą się programować mikrokontrolery (płytki Arduino), a także projektować  i drukować części 3D. Założeniem projektu jest budowa robota kołowego.