Урок мистецтва. Дослідницький практикум "Мовчазна розповідь"

From Wednesday, October 23, 2024 12:45 PM
to Wednesday, October 23, 2024 1:20 PM

Слов'янський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15 Слов'янської міської ради Донецької області

Open in-person activity

Ukrainian

Вулиця Торгова 8, Слов'янська міська громада, Донецька область

Під час дослідницького практикуму учні знайомляться з історією муралу, його виникненням та розвитком, із стильовим розмаїттям цього мистецтва. Розвивається просторове мислення, інформаційна та графічна культура.

    Secondary school
    Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Власний блог або YouTube-канал
Thu, Oct 24, 2024 11:50 AM

"Власний блог або YouTube-канал"

На уроці учні 5-8 класів створять власний блог або YouTube-канал на тему, що їх цікавить (спорт, технології, наука, книги тощо). Вони навчаться публікувати короткі статті або відео, використовуючи мультимедійні елементи, оформлення, графіку та музику. У процесі учні розвиватимуть навички написання, відеозйомки та редагування контенту. Наприкінці уроку кожна група представить свої творчі роботи та пояснить процес створення контенту, що сприятиме розвитку креативності та впевненості у своїх ідеях.

Детективи правди
Mon, Oct 14, 2024 9:23 AM

ОПИС- "Детективи правди"

   На початку уроку була проведена бесіда  про важливість вміння розпізнавати правдиву інформацію.

   Учні отримали 6 фактів (деякі правдиві, а деякі ні). На уроці вони виконували роль "детективів правди". Діти  досліджували інформацію за моєю допомогою  та  інтернету, щоб визначити, що є правдою, а що вигадкою. Це заняття розвиває критичне мислення та навички перевірки фактів, підкреслюючи важливість оцінки інформації у сучасному світі.

   В кінці уроку кожна дитина поділилася своїми висновками з класом: які новини виявилися правдивими, а які — вигаданими. А також підвели підсумок і поділилися своїми враженнями .

"Створи TikTok-мультфільм"
Thu, Oct 24, 2024 11:40 AM

На уроці учні використовують TikTok для створення короткого анімаційного відео на тему "Мій день у школі". Вони малюють картинки, роблять знімки своїх малюнків або використовують стікери та емоджі для створення сцен. Додаючи текст та музику, учні монтують своє відео, щоб відтворити шкільні моменти. Це завдання розвиває їхню креативність, навички створення мультимедійного контенту та вміння працювати з технологіями.