Code Week - zábava do výuky

From Monday, November 4, 2024 2:00 PM
to Monday, November 4, 2024 5:00 PM

Základní škola Lanškroun, nám. A. Jiráska 139, okr. Ústí nad Orlicí

Open in-person activity

Czech

nám. J. M. Marků, Lanškroun, Czech Republic

Zveme vás na DIGIakci, která se uskuteční v pondělí 4. listopadu od 14:00 do 17:00 hodin na Základní škole A. Jiráska 139, v budově 1. stupně na náměstí J. M. Marků 80. Akce je součástí dlouholeté tradice naší školy v rámci evropského CodeWeeku a bude zahrnovat čtyři interaktivní dílny pro děti a veřejnost, které připravili naši učitelé. 

Zvláště zváni jsou učitelé z místních škol, pro které bude připravena prohlídka dílen s ambasadorkou CodeWeeku. Ta je provede jednotlivými stanovišti, kde jim ukáže, jak fungují, jak se dá s technologiemi pracovat, a jak na ně reagují žáci. Sraz je vždy v celou hodinu před školou. 

Tato akce nabízí skvělou příležitost pro učitele poznat nové možnosti využití digitálních technologií ve výuce a zároveň zažít, jak lze CodeWeek pojmout i jako den otevřených dveří pro širokou veřejnost. Přijďte se inspirovat a sdílet zkušenosti!

http://www.zsaj.cz

    Primary school
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Microtela
Mon, May 5, 2025 8:00 AM

Vědecko-technická soutěž pro žáky základních a středních škol, pro studenty vysokých škol.

Kategorie: Micropočítač, Fischertechnik, Ozobot, Projekty, LArobot, Curiosity

CodeWeek na Půdě
Mon, Oct 14, 2024 12:00 PM

V týdnu od 14. října do čtvrtka 24. října 2024 se můžete v době do 15.00 do 17.00 těšit na následující workshopy. Akce je zdarma!

  • pondělí 14. října – 3D pero a podzimní listí. Vyzkoušejte si práci s 3D perem, objevte, jak funguje 3D tisk a vyzdobte si podzimně domov.
  • čtvrtek 17. října – Lego WeDo. Robotická stavebnice Lego WeDo. Přijďte si postavit a naprogramovat závodní formuli z robotické stavebnice LegoWeDo.
  • neděle 20. října – Scotie go! Programování hrou. Programovací deskovka pro děti od 10 let, kde plníte úkoly a pomáháte mimozemšťanovi Scottiemu posbírat trosky jeho vesmírného plavidla, aby se mohl vrátit domů.
  • pondělí 21. října – BBC micro:bit & AI. BBC micro:bit a strojové učení. Hrou a pohybem k pochopení strojového učení. Od dat k datasetu, trénování a testování modelu strojového učení. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti.
  • čtvrtek 24. října – Octo studio, programování mobilních her. Naprogramuj si hru na mobil. Blokové programování pro tvorbu mobilních her, příběhů a animací. Vhodné pro děti od 8 let, bez předchozích znalostí.
Szukamy pułapek z "Bajlandia" i Kodowanie na dywanie
Wed, Oct 23, 2024 9:15 AM

Zabawy offline na macie do kodowania, aktywności około programistyczne rozwijające logiczne myślenie, wspólne tworzenie programów przy pomocy symboli graficznych.